STOJKOVIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Klub iz Saudijske Arabije na pravi način upoznao svoje navijače sa golmanom!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

lepo

STOJKOVIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Klub iz Saudijske Arabije na pravi način upoznao svoje navijače sa golmanom!

Od saigrača je na poklon dobio tortu, uramljen dres i loptu sa svim potpisima, a velikim rečima trener Aleksandar Stanojević, šef skauting službe Ivica Kralj i trener golmana Nemanja Jovšić ispratili su prekaljenog golmana na put u Saudijsku Arabiju

Objavljeno:

U utorak popodne oproštaj u Zemunelu uz mnoštvo emocija, samo 24 časa kasnije u malom gradiću u srcu Arabijskog poluostrva.

Vladimiru Stojkoviću nisu stigle ni da se poslože misli posle jednog od najemotivnijih trenutaka karijere, već je morao na avion kako bi mogao da se posveti novim radnim obavezama. On je već podigao dres Al Fejhe, kluba koji sa klupe predvodi Vuk Rašović.

Prema informacijama iz Saudijske Arabije, Stojković je sa Al Fejhom potpisao ugovor na jednu sezonu, a kako klub tvrdi - u pitanju je pozajmica do kraja sezone. Podsetimo, Stojkoviću je juče u prostorijama Sportskog centra Zemunelo upriličen oproštaj na kojem je bio prisutan ceo tim.

Od saigrača je na poklon dobio tortu, uramljen dres i loptu sa svim potpisima, a velikim rečima trener Aleksandar Stanojević, šef skauting službe Ivica Kralj i trener golmana Nemanja Jovšić ispratili su prekaljenog golmana na put u Saudijsku Arabiju.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.