JOVANOVIĆ PRED GOSTOVANJE ČUKE SUMGAITU: Idemo na pobedu, da ispišemo nove stranice istorije kluba!
Foto: Starsport©

kvalifikacije za ligu konferencija

JOVANOVIĆ PRED GOSTOVANJE ČUKE SUMGAITU: Idemo na pobedu, da ispišemo nove stranice istorije kluba!

Napadač Čukaričkog ne očekuje drugačiji pristup meču fudbalera Sumgaita nego na Banovom brdu

Objavljeno:

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Jovanović izjavio je danas, pred revanš meč protiv Sumgaita, da veruje da je njegov tim bliži plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija i da je na njima da ispišu nove stranice istorije kluba.

- Idemo po pobedu, igraćemo svoju igru. Što se mene lično tiče, nema apsolutno nikakve razlike da li je meč u Beogradu ili u Azerbejdžanu. Možda će domaćin sad biti za nijansu ofanzivniji, ali to može samo da bude dobro po nas, ukoliko dobijemo više prostora napred - rekao je Jovanović, prenosi klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra azerbajdžanskom Sumgaitu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

U prvom meču, odigranom pre nedelju dana na Banovom brdu, nije bilo golova.

FK Čukarički, Đorđe Jovanović
foto: Starsport©

Jovanović je naveo da veruje da će njegov tim u revanšu pokazati da je kvalitetniji i da će izboriti, za Čukarički istorijski, plasman u treće kolo kvalifikacija jednog od evropskih klupskih kupova.

- Iskreno, ne verujem da će Sumgait igrati drugačije nego što je to bio slučaj u prvom susretu, ne verujem da će drugačije postaviti igru. Smatram da sve od nas zavisi. Zbog toga će najbitnije biti da zadržimo koncentraciju tokom čitavog meča i naravno da realizujemo naše šanse - dodao je Jovanović.

Sumgait će sada imati podršku domaće publike na tribinama, ali se Jovanović nada da će Brđani nastaviti evropski put protiv pobednika duela Hamarbija i Maribora.

FK Čukarički, FK Sumgait
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Ogroman je značaj utakmice, mi sigurno nećemo da pokleknemo u bilo kom momentu. Bilo je lepo na Banovom brdu, igrati pred navijačima posle dužeg vremena. Baš zbog toga bih voleo da publici u Srbiji priredimo još jedan evropski spektakl i priliku da nas podrže u narednim kolima - istakao je Jovanović.

On je kao član Partizana već igrao u grupnoj fazi Lige Evrope, a prema njegovim rečima, mečevi u Evropi i domaćem prvenstvu nisu isti.

- Ovde jednostavno nema mesta za kiks, u Superligi za 37 kola možete da anulirate neki poraz. Opet, nemamo neki preterani pritisak, ali ambicije Čukaričkog se podrazumevaju. Na nama je da ispišemo nove stranice istorije ovog kluba - rekao je Jovanović.

Utakmica se igra sutra od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.