TOTENHEM SAMO ČEKA DA ODE KEJN: Klub iz Londona "naciljao" srpskog golgetera kao zamenu!
Foto: EPA/Andrej Cukić

pa onda neka ide

TOTENHEM SAMO ČEKA DA ODE KEJN: Klub iz Londona "naciljao" srpskog golgetera kao zamenu!

Srpski napadač je u sjajnoj formi, a letnje pripreme u dresu svog kluba obeležio je prekjuče kada je u prijateljskom meču nižerazrednom Folinju dao ukupno sedam golova u periodu od 46. do 80. minuta, u pobedi od 11:0

Objavljeno:

Veliki evropski klubovi se spremaju za start nove sezone, a jedna od zvezda prelaznog roka mogao bi da bude napadač Srbije i Fiorentine, Dušan Vlahović.

Ovaj 21-godišnji centarfor je već dugo na meti Totenhema, a poslednjih dana ostrvski mediji uglavnom bruje o Vlahoviću kao potencijalnoj zameni za Hari Kejn.

Ubojiti napadač Totenhema bi ovog leta mogao da pojača redove Mančester sitija, pošto je menadžer Pep Gvardiola već dugo zainteresovan za dolazak kapitena engleske selekcije u redove jednog od najbogatijih klubova na svetu.

Ukoliko se dogodi ovaj transfer, Totenhem bi imao i volje i novca da od Fiorentine kupi Vlahovića (procena ostrvskih medija da je cena oko 50 miliona evra).

Srpski golgeter je u sjajnoj formi, a letnje pripreme u dresu svog kluba obeležio je prekjuče kada je u prijateljskom meču nižerazrednom Folinju dao ukupno sedam golova u periodu od 46. do 80. minuta, u pobedi od 11:0.

Vlahović je član kluba iz Firence od 2018, a pre toga je nastupao za Partizan.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.