NAJLEPŠI MOMENAT IGARA DO SADA: Nemački fudbaler na originalan način zaprosio svoju devojku!
Foto: EPA/Maja Hitij

bravo

NAJLEPŠI MOMENAT IGARA DO SADA: Nemački fudbaler na originalan način zaprosio svoju devojku!

Nekoliko trenutaka kasnije, stigla je informacija iz Nemačke da je Dilara rekla „da“, pa će se srećni par venčati čim se završi takmičenje u Japanu, na kome Pancer divizija ima ambiciju da ode korak dalje nego u Rio de Žaneiru 2016, kad je u finalu poražena od Brazila

Objavljeno:

Dan koji će Maks Kruze zauvek pamtiti. Sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio je Nemačku do dramatične pobede nad Saudijskom Arabijom u drugom kolu olimpijskog turnira (3:2), a posle okončanja susreta u Jokohami uplovio u bračne vode.

Tokom intervjua za jednu od televizijskih stanica, provereni napadač je zaprosio devojku Dilaru, s kojom je u vezi poslednjih godinu dana, otkako je potpisao za Union Berlin.

- Volim te. Hoćeš li se udati za mene - upitao je Kruze izabranicu svog srca direktno u kameru.

Nekoliko trenutaka kasnije, stigla je informacija iz Nemačke da je Dilara rekla „da“, pa će se srećni par venčati čim se završi takmičenje u Japanu, na kome Pancer divizija ima ambiciju da ode korak dalje nego u Rio de Žaneiru 2016, kad je u finalu poražena od Brazila.

Inače, Maks Kruze je momak živopisne profesionalne karijere i života van terena. U brak sa Dilarom unosi i sina Laura Martina, koga je dobio u vezi sa Alinom. Njihov naslednik trenutno živi na Floridi.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.