OBRT: Aleksandar Mitrović u 2. ligi?
Foto: Starsport©

šta li će biti

OBRT: Aleksandar Mitrović u 2. ligi?

Srpski napadač je već tri i po sezone u Fulamu i za njih je postigao 53 pogotka na 131 meču

Objavljeno:

Srpski napadač Aleksandar Mitrović iza sebe ima lošu sezonu sa Fulamom. Izgubio je mesto startera, postigao tek tri gola, a da problem bude veći - klub je ispao u drugu ligu.

Zbog toga je Mitrović trenutno na raskrsnici karijere. Da li ponovo ostati u Čempionšipu ili promeniti klub pošto za njega ima dosta zainteresovanih ekipa? Ako pitate njegovog novog trenera Marka Silvu - srpski fudbaler ne mrda sa "Krejven Kotidža".

Silva je kao prioritet označio da sačuva Mitrovića u timu, konstantno razgovara sa njim i ubeđuje ga da će "procvetati" u narednoj sezoni, prenosi "Atletik".

Mitrović i dalje nije siguran da želi da ostane u Čempionšipu, već ga je zvao Dinamo iz Moskve čija je ponuda odbijena, a Silva je za svaki slučaj zatražio "bekap" opciju za srpskog napadača pošto neće biti iznenađenje ako ode u finišu prelaznog roka.

Mitrović je karijeru počeo u Partizanu, potom je bio u Anderlehtu, a od 2015. godine je u Premijer ligi. Prvo je nastupao za Njukasl, a potom se skrasio u Fulamu u koji ga je prvo doveo Slaviša Jokanović.

Srpski napadač je već tri i po sezone u Fulamu i za njih je postigao 53 pogotka na 131 meču.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.