PARTIZAN PREPOLOVIO KAPACITET: Crno-beli saopštili koliko publike može da bude na stadionu u četvrtak!
Foto: Starsport©

takva je situacija...

PARTIZAN PREPOLOVIO KAPACITET: Crno-beli saopštili koliko publike može da bude na stadionu u četvrtak!

Podsetimo, cene ulaznica za utakmicu između Partizana i Dunajske Strede iznose 500 dinara za južnu i severnu tribinu, 800 za bočne delove istočne i zapadne i 1.000 za centralne delove istoka i zapada, dok su lože 4.000 dinara

Objavljeno:

Mere usled korona virusa su "olabavljene" i publici je dozvoljeno da konačno na stadionima gleda fudbal, ali ne u toj meri da bi se pustio puni kapacitet na tribine.

Partizan je iz navedenog razloga prepolovio broj mesta za utakmicu sa Dunajskom Stredom, koja se igra u četvrtak od 21.00, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija (Arena sport i RTS).

Tako će na stadion u Humskoj u četvrtak moći da uđe 12.894 navijača, koliko će iznositi kapacitet ulaznica za iskušenje sa slovačnim predstavnikom.

Pride, DAC Dunajska Streda, prema preporukama UEFA, neće imati podršku svojih pristalica u Beogradu, pa će i taj sektor (H) biti otvoren, a isto će važiti i za navijače crno-belih za revanš meč u Slovačkoj.

Podsetimo, cene ulaznica za utakmicu između Partizana i Dunajske Strede iznose 500 dinara za južnu i severnu tribinu, 800 za bočne delove istočne i zapadne i 1.000 za centralne delove istoka i zapada, dok su lože 4.000 dinara.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.