ŽIGIĆ PRIHVATA KRIVICU ZA PORAZ: "Nadali smo se bar bodu, pokušali ofanzivno i nažalost pogrešili"!
Foto: Starsport©

pošteno

ŽIGIĆ PRIHVATA KRIVICU ZA PORAZ: "Nadali smo se bar bodu, pokušali ofanzivno i nažalost pogrešili"!

Partizanu želim da vrati titulu

Objavljeno:

Crno-belima stisak ruke na pobedi, igračima Proletera čestitke na pokušaju da ga ugroze. Bar u pojedinim delovima meča. Činjenica da je na Partizan izašao sa dva napadača (Andrijom Kaluđerovićem i Dilanom Ortizom) pokazala je da je Branko Žigić spremao iznenađenje na startu Superlige.

Nije mu prošlo, ali talentovani strateg poručio je da od svojih ideja neće odstupiti uprkos porazu.

- Slagao bih ako bih rekao da se nismo nadali pozitivnom rezultatu. Renovirali smo tim, igrali kod kuće, a ako nekad možete da iznenadite Zvezdu ili Partizan onda je to početak prvenstva. Nadali smo se bar bodu, pokušali ofanzivno i, nažalost, pogrešili. Prihvatam krivicu za poraz. Razigrali smo Partizanovo najjače oružje – tranziciju, što nikako ne umanjue pobedu gostiju. Zaslužena je i čestitam im - naveo je Žigić posle 0:4 na „Karađorđu“.

O crno-belima samo pohvalno.

- Ozbiljno su shvatili celo prvenstvo, žele da vrate titulu, neće im biti lako, ali način na koji su selektirali igrače i ova ubedljiva pobeda im daje pravo da to misle. Od srca im želim da pokušaju da to ostvare -

Trener Proletera je naglasio da će nastaviti da forsira formaciju sa dva napadača.

- Opredelili smo se za nešto ofanzivniju varijantu. Nažalost, nismo pogodili. Kaluđerović i Dilan imaju ozbiljan kvalitet, ali ne zavisi samo od nas. Zamislili smo jedno, međutim, i protivnik se pita šta ćemo od zamisli da sprovedemo u delo. Neću odstupati od filozofije da igram sa dva napadača. Imali smo malo vremena za priprem, samo mesec dana, nije lako skocakati tim sa sedam, osam novih igrača. Porazi su satavni deo našeg posla, samo se nadam da će biti mnogo bolje - dodao je Branko Žigić.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.