ČUKARIČKI ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz za evropsku premijeru
Foto: Starsport

PUBLIKA SE VRATILA

ČUKARIČKI ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz za evropsku premijeru

Jedna osoba može da podigne najviše četiri karte

Objavljeno: 18:12h

Fudbaleri Čukaričkog u sredu 21. jula u 20 časova igraju susret drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a protivnik im je ekipa Sumgaita iz Azerbejdžana.

Uprava Čukaričkog odlučila je da ulaz na stadion na Banovom brdu bude besplatan na istočnu tribinu i za start u Evropi. Ulaznice mogu da se preuzmu na blagajni stadiona na Banovom brdu u utorak od 10 do 17 časova, kao i na dan utakmice, u sredu, od 12 časova pa do početka utakmice. Ulaznice je moguće preuzeti uz identifikacioni dokument, a jedna osoba može da podigne najviše četiri karte za meč protiv Sumgaita.

Čukarički će protiv azerbejdžanskog predstavnika imati priliku da ispiše novu stranicu istorije kluba i da se po prvi put plasira u treće kolo kvalifikacija jednog od evropskih kupova. Prethodno su "Brđani" četiri puta nastupali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sva četiri puta zaustavljani su u drugom kolu. Čukarički će biti prva srpska ekipa koja će odigrati meč u novouspostavljenom takmičenju pod okriljem UEFA, Ligi konferencija.

Publika se vratila na stadione u Srbiji, a sipmatizeri Čukaričkog uživali su u pobedi svojih ljubimaca na startu Superlige protiv Voždovca 2:1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.