KADA SE SUMIRA CELA PROŠLA SEZONA, ZAKLJUČNO SA PRVENSTVIMA EVROPE I JUŽNE AMERIKE: Sumnje nema da je MESI NAJBOLJI
Foto: Profimedia

Tako kažu bukmejkeri

KADA SE SUMIRA CELA PROŠLA SEZONA, ZAKLJUČNO SA PRVENSTVIMA EVROPE I JUŽNE AMERIKE: Sumnje nema da je MESI NAJBOLJI

Ukoliko Messi bude proglašen najboljim igračem sezone to će biti njegova čak sedma Zlatna lopta i imaće dve više u odnosu na Kristijana Ronalda

Objavljeno:

Bukmejkeri, odnosno ljudi koji određuju kvote manje više su ujedinjeni kada je u pitanju osvajač Zlatne lopte za ovu sezonu.

Ako je verovati njihovim prognozama, nagrada za najboljeg igrača sezone će otići u ruke Lionela Mesija!

Argentinac se promovisao u glavnog favorita za osvajanje ove nagrade nakon što je sa svojom rerpezentacijom osvojio Kopa Ameriku, na kojoj je poneo epitet najboljeg igrača turnira, a ujedno je bio prvi strelac kao i prvi asistent ovog takmičenja.

Što se tiče klupskog nivoa, sa Barselonom je osvojio Kup Kralja, dok je Kataloncima La Liga izmakla nakon očajnog finiša sezone. Usput, Mesi je bio i prvi strelac Primere sa 30 postignutih golova.

Od ostalih kandidata, od najjačih igrača niko nije imao dovoljno jaku sezonu.

Zvezde Nejmar i Mbape su osvojili "samo" Kup Francuske, liga im je izmakla. Brazil je izgubio pomenuto finale Kopa Amerike, a Francuska se, blago rečeno, nije proslavila na EURU.

Što se tiče Mesijevog najvećeg rivala Kristijana Ronalda on neće ući niti u uži izbor za ovu nagradu. Osvojeno tek četvrto mesto u Seriji A, šamar od Porta u Ligi šampiona i rano ispadanje Portugala sa prvenstva Evrope su najbolji dokaz tome.

Ukoliko Messi bude proglašen najboljim igračem sezone to će biti njegova čak sedma Zlatna lopta i imaće dve više u odnosu na Kristijana Ronalda.

Da li je to dovoljno da bude proglašen najboljim igračem svih vremena?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.