PARTIZAN OBJAVIO CENE SEZONSKIH KARATA, GROBARI SU DOČEKALI: Neki će ih dobiti i BESPLATNO!
Foto: Starsport©, Espreso.co.rs

kreće!

PARTIZAN OBJAVIO CENE SEZONSKIH KARATA, GROBARI SU DOČEKALI: Neki će ih dobiti i BESPLATNO!

Sezonske ulaznice koje kupe navijači će važiti za sve kvalifikacije utakmice za Ligu konferencija, sve prijateljske i prvenstvene utakmice na stadionu Partizana

Objavljeno: 18:18h

Ekipi beogradskog Partizana otpočinje novu sezonu posle priprema u Sloveniji, a iako u prvom meču tim Aleksandra Stanojevića gostuje Proleteru u Novom Sadu objavljeno je koliko će koštati sezonske ulaznice za ovu godinu.

Prema odluci kluba iz Humske, svim kupcima sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21 biti omogućeno da dobiju GRATIS sezonsku ulaznicu za sezonu 2021/22.

Partizan je tu odluku doneo u znak zahvalnosti mi poverenja koje su ukazali kupci ulaznica za prethodnu sezonu koja je zbog pandemije korona kompletno odigrana bez prisustva publike.

Sezonske ulaznice koje kupe navijači će važiti za sve kvalifikacije utakmice za Ligu konferencija, sve prijateljske i prvenstvene utakmice na stadionu Partizana.

Takođe, ko kupi sezonsku ulaznicu za narednu sezonu dobiće pravo preče kupovine za pakete ulaznica za grupnu fazu UEFA takmičenja, ukoliko se Partizan tu plasira.

Cene ulaznica su sledeće:

Jug: 3.000 dinara Istok, bočni delovi tribina: 5.000 dinara Istok, centar: 6.000 dinara Zapad, bočni delovi tribina: 6.000 dinara Zapad, centar, ulazi V i G se neće prodavati zbog kovid-19 protokola i restriktivnih zona

Naravno, postoji i popust koji će ostvariti studenti, srednjoškolci i žene u vrednosti od 500 dinara za svaku sezonsku ulaznicu.

Takođe objavljene su cene i za lože, pa će tako sezonska ulaznica za ložu na istoku koštati 60.000 dinara, za zapad na bočnom delu takođe 60.000 dinara, a za centralni deo zapada 70.000 dinara.

Prodaja sezonskih ulaznica počeće od četvrtka 15. jula na blagajni stadiona Partizana i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.