NA TERENU JE BIO PRAVI RAT, POSLE: Uplakani Nejmar krenuo po Marakani da traži Mesija, na kraju EMOCIJE SU BUKNULE!
Foto: Profimedia

dirljivo

NA TERENU JE BIO PRAVI RAT, POSLE: Uplakani Nejmar krenuo po Marakani da traži Mesija, na kraju EMOCIJE SU BUKNULE!

Oko 45 miliona Argentinaca je počelo da slavi kako u svojoj zemlji tako i širom sveta, na drugoj strani u Brazilu slede sedmice tugovanja

Objavljeno:

Okrenulo se kolo sreće. Lionel Mesi je konačno dočekao da proslavi jedan trofej sa Argentinom.

Gaučosi su u finalu Kopa Amerike sa minimalnih 1:0 pobedili Brazil. Odlučio je prekrasan gol Anhela Di Marije iz prvog dela kada je lobovao Edersona.

Rivalstvo Argentine i Brazila je među najvećim na svetu i svaki poraz od najvećeg rivala itekako boli, tako je bilo i sinoć.

Nejmar, najveći superstar brazilske selekcije, je posle poslednjeg sudijskog zvižduka ronio suze. Jednostavno emocije su ga savladale.

I umesto da utehu traži u svom taboru on je krenuo prema Argentincima tražeći svog prijatelja i bivšeg saigrača iz Barselone, Lea Mesija.

Kada ga je Mesi ugledao odmah je krenuo prema njemu, čvrsto ga je zagrlio i rekao nekoliko reči utehe. Čak ga je i rukom zaštitio kako se ne bi sudario s Argentincima koji slave.

Priča je dobila nastavak u tunelu kultne Marakane gde su Mesi i Nejmar sedeli jedno vreme na stepenicama i očegledno našli vremena i prostora za šalu obzirom na osmeh na licu.

Na terenu kultnog stadiona vođen je pravi mali fudbalski rat što je očekivano obzirom na rivale i ulog. Bilo je itekako napeto, a na kraju su Argentinci dočekali prvi trofej u Mesijevoj eri.

Oko 45 miliona Argentinaca je počelo da slavi kako u svojoj zemlji tako i širom sveta, na drugoj strani u Brazilu slede sedmice tugovanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.