ZA HARIJA KEJNA JE ZA ENGLESKU SUTRA ISTORIJSKA ŠANSA: "Imaćemo neverovatnu energiju zbog toga"!
Foto: EPA/Andy Rain

logično

ZA HARIJA KEJNA JE ZA ENGLESKU SUTRA ISTORIJSKA ŠANSA: "Imaćemo neverovatnu energiju zbog toga"!

Svetsko prvenstvo 1966. godine je bilo sjajno, a sada mi imamo priliku da uradimo još veću stvar

Objavljeno:

Kapiten Engleske Hari Kejn govorio je pred finalni meč Evropskog prvenstva.

Engleska i Italija sastaće se u finalu Evropskog prvenstva (nedelja, 21:00), a Kejn je jedan od igrača koji su u centru pažnje.

Najbolji strelac Engleske, uz Rahima Sterlinga, srećan je što će njegova selekcija igrati finale pred domaćim navijačima.

- To što igramo na Vembliju čini ovo sve još većim, pošto će nam navijači pevati i bodriti nas u finalu. Imaćemo neverovatnu energiju zbog toga. Ne postoji bolje mesto od Vemblija da osvojimo trofej. Biće i napeto, ali domaći stadion je naša prednost - kaže Kejn i nastavlja: - Svetsko prvenstvo 1966. godine je bilo sjajno, a sada mi imamo priliku da uradimo još veću stvar. Mnogi nisu nikada videli finale u Engleskoj, davno je bila 1966. Ovo je specijalan momenat za sve, šta god da se desi pamtićemo ovu utakmicu do kraja života -

Hari Kejn
foto: EPA/Mike Hewitt

Kejn će kao usamljeni centarfor imati bitke sa Kjelinijem i Bonučijem. - Oni su sjajni defanzivci. Dobro čitaju igru i uvek znaju gde treba da se nalaze, dobri su u pozicioniranju. Oni su ratnici. Biće to velika bitka do samog kraja. Ali, to je ono zbog čega igramo fudbal. Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da igraš protiv dva najbolja štopera. Svi ćemo dati sve od sebe. Jedva čekam da igram protiv njih - kaže kapiten Engleske. Italija je neporažena na 33 utakmice. - Italija je odlična ekipa, još imaju dobre rezultate istorijski kada stignu do završnice. Znaju kako se osvajaju turniri. Kolektivno su odlični, posebno jer imaju i mlade i iskusne igrače i dobre individualce... Mi ćemo se skoncentrisati na našu igru - zaključio je Kejn. Finale je u nedelju od 21:00.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.