NOVI TRENER INTERA VERUJE DA ĆE SE ERIKSEN VRATITI FUDBALU: "Čekamo ga raširenih ruku"!
Foto: Printscreen/Twitter

nadaju se

NOVI TRENER INTERA VERUJE DA ĆE SE ERIKSEN VRATITI FUDBALU: "Čekamo ga raširenih ruku"!

Takođe, bilo kakav kontaktni sport u Italiji je zabranjen osobama koje imaju ugrađen taj aparat, koji može da radi i kao pejsmejker i kao defibrilator

Objavljeno:

Kristijan Erisken se oporavlja od srčanog udara dobijenog tokom utakmice reprezentacije Danske na Evropskom prvenstvu.

- U ovom trenutku on mora da razmišlja o tome da se odmori, ali kao trener Intera, čekam ga raširenih ruku. Razgovarao sam s njim pre Evropskog prvenstva, ali nisam od tog događaja. Tada sam mu rekao da računam na njega. Ima vremena za povratak, čekamo ga raširenih ruku - rekao je Inzagi. Tokom utakmice Danske i Finske na Evropskom prvenstvu, 12. juna u Kopenhagenu, Eriksen se srušio na travu nakon što je doživeo srčani udar. Lekari su ga reanimirali na terenu i vratili u život, a nekoliko dana kasnije ugrađen mu je uređaj za pokretanje srca. U italijanskoj Seriji A zabranjeno je igrati fudbal sa ugrađenim takvim uređajem, a neizvesno je da li će Eriksen nastaviti karijeru.

Simone Inzagi
foto: EPA/Giuseppe Lami

Takođe, bilo kakav kontaktni sport u Italiji je zabranjen osobama koje imaju ugrađen taj aparat, koji može da radi i kao pejsmejker i kao defibrilator. Inzagi je na klupi italijanskog šampiona zamenio Antonija Kontea, koji je prošle sezone doneo skudeto klubu posle 11 godina. - Moramo da odbranimo titulu, mi smo Inter i uradićemo sve što treba kako bismo i narednog leta bili šampioni. Čestitam Antoniju Konteu i njegovom stručnom štabu na velikom uspehu - naveo je Inzagi. On je rekao da je pre nego što je potpisao ugovor, znao da će klub prodati fudbalera Ašrafa Hakimija, koji je prešao u Pari Sen Žermen. - Znao sam da će biti prodat, ali obećali su mi da će ekipa biti konkurentna. Svakoga dana razgovaram sa upravom, želimo da ostvarimo bolje rezultate u Ligi šampiona, pošto Inter nije igrao nokaut fazu od 2011. godine - naveo je dosadašnji trener Lacija.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.