PARTIZAN SE OPROSTIO SA DEFANZIVCEM: Još jedan odlazak iz redova crno-belih!
Foto: Starsport©

šteta

PARTIZAN SE OPROSTIO SA DEFANZIVCEM: Još jedan odlazak iz redova crno-belih!

Prolećni deo prethodne sezone proveo je na pozajmici u Novom Pazaru, godinu dana ranije

Objavljeno:

Dan za odlakse iz Partizana. Jutros se oprostio Maki Banjak i već napustio bazu crno-belih na pripremama u Sloveniji (očekuje ga potpis za Kairat), da bi u vreme ručka ugovor sa srpskim viceprvakom raskinuo Periša Pešukić.

U pitanju je sporazumni raskid. Kako je saopšteno iz Humske 1, posle sastanka desnog beka i generalnog direktora Miloša Vazure, uz dosta razumevanja, uz želju 23-godišnjem defanzivcu za uspeh na nekom drugom mestu.

Na Topčiderskom brdu nije išlo. Doveden je istog dana kad i Igor Vujačić – s tim da je štoper u međuvremenu napredovao do igrača vrednog 2.000.000 evra, koliko je nudio Tuluz – ali je u trenerskom mandatu Sava Miloševića odigrao samo dve utakmice: prvenstvenu protiv Rada sredinom avgusta 2019. i kup na gostovanju Vodojaži skoro dva meseca kasnije. Kod Aleksandra Stanojevića nije imao priliku da istrči na teren.

Prolećni deo prethodne sezone proveo je na pozajmici u Novom Pazaru, godinu dana ranije u istom formatu nosio dres podogoričke Budućnosti iz koje se leta 2019. preselio u Beograd za obeštećenje od 90.000 evra.

Pešukić je jedan od igrača koji nisu pošli na pripreme prvog tima u Ptuj ovog leta, a narednih dana očekuje se rešenje statusa Bojana Matića, Petra Gigića, Sava Arambašića...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.