Sukob u vrhu FSS bukti, teške optužbe pale na račun nekada najboljeg srpskog sudije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ne prestaje

Sukob u vrhu FSS bukti, teške optužbe pale na račun nekada najboljeg srpskog sudije! (FOTO)

Strukovna organizacija sudija je u zaključku navela da ne želi da ulazi u "Radomanovo falsifikovanje sopstvene internacionalne karijere", jer tvrdi da je sudio više od 120 međunarodnih utakmica, a sudio je oko 60
Objavljeno: 19:28h

- Zbog objektivnog informisanja javnosti, a bez namere da ulazimo u Radomanovo falsifikovanje sopstvene internacionalne karijere, napominjući da je karijeru završio u poslednjoj kategoriji UEFA, podsećamo i na činjenicu da nikada nije bio u elitnoj UEFA grupi sudija. Podsećamo, takođe, da je vraćen u najnižu grupu UEFA sudija posle čuvenog skandala na utakmici Šturm-Parma 1999. godine, kada je tek uz pomoć austrijske policije uspeo da napusti teren - zaključuje se u saopštenju Strukovne organizacije sudija FSS.

foto: Dado Đilas

Radoman je ranije na konferenciji za novinare rekao da su ga sa mesta predsednika Sudijske komisije smenili ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i koji su "činili sve da fudbal ne bude pošten, korektan i značaj deo društva". On je početkom nedelje smenjen sa mesta predsednika Sudijske komisije FŠ.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.