BUSKETS NA FINJAKA SPUSTIO HOLANĐANINU: Iako je na terenu prgav, privatno je pravi gospodin!
Foto: AP

svaka čast

BUSKETS NA FINJAKA SPUSTIO HOLANĐANINU: Iako je na terenu prgav, privatno je pravi gospodin!

Španski novinari pitali su Busketsa da prokomentariše izjavu nekadašnjeg igrača Real Madrida

Objavljeno: 00:28h

Reprezentacija Španije danas igra utakmicu protiv Slovačke u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

"Crvena furija" nije oduševila u mečevima protiv Švedske i Poljske gde su osvojili samo dva boda, te im je danas potrebna pobeda ukoliko žele da se nađu u osmini finala.

Sigurno da je za Luisa Enrikea veliko olakšanje što se u tim vratio Serhio Bushets koji je propustio prethodne mečeve zbog koronavirusa.

Međutim, kapiten Španije uspeo je da se oporavi i nakon što je bio negativan na testiranju priključio se reprezentaciji i očekuje se da će večeras zaigrati od prvog minuta.

Buskets se pojavio na pres konferenciji pred ovu utakmicu, a jedno od pitanja bilo je da komentariše i izjavu nekadašnjeg fudbalera Rafaela van der Varta koji je izjavio da Španci imaju užasan tim.

- Španija je užasna. Nadam se da ćemo igrati protiv njih u nokaut fazi. Ta ekipa nema ništa. Sve što rade jeste da šalju loptu sa jedne na drugu stranu. Nemaju čak ni igrača koji može dati zadnji pas - rekao je Van der Vart.

Španski novinari pitali su Busketsa da prokomentariše izjavu nekadašnjeg igrača Real Madrida, a on je sve oduševio svojim odgovorom.

- To je za mene tužno jer on želi samo da je u centru pažnje. Mogao bih i ja njega veoma lako sada obrukati svim tim utakmicama koje je on igrao protiv nas i koje ljudi i danas pamte. Ali, neću to uraditi jer imam više poštovanja.

Sigurno je da je Buskets najviše mislio na finale Svetskog prvenstva iz 2010. godine kada je Španija u finalu pobedila Holandiju sa 1:0.

Odlučujući gol u produžecima dao je Andreas Inijesta koji je postao junak Španije, a pobegao je upravo Van der Vartu koji nije uspeo stići da izblokira ovaj udarac i spasi svoju selekciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.