SUPERLIGA NEĆE BITI ISTA BEZ NJEGA: Lalatović prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije i napustio Radnički!
Foto: Starsport

srećno

SUPERLIGA NEĆE BITI ISTA BEZ NJEGA: Lalatović prihvatio ponudu iz Saudijske Arabije i napustio Radnički!

Prvi put imaće priliku da se oproba u inostranstvu

Objavljeno:

Nenad Lalatović je posle samo 12 dana napustio Radnički iz Niša, jer će svoju trenersku karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Glasina je prostrujala još juče, ali je ubrzo demantovana fotografijom Nenada Lalatovića sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom. Međutim, jutro posle situacija se promenila i Lalatović je prema saznanjima Mozzart Sporta i definitivno napustio Čair, svega 12 dana pošto je potpisao za niški klub.

Razlog je taj što je u međuvremenu Lalatović dobio ponudu da se konačno oproba u inostranstvu što mu je davnašnji san. Pride, saudijski Al Batin ponudio mu je finansijske uslove koji prosto ne mogu da se mere sa onima u Radničkom. A još prilikom dolaska na Čair Lalatović i Tončev su se dogovorili da temperamentni stručnjak može da ode ako stigne primamljiva ponuda iz inostranstva.

Al Batin možda i nije tako primamljiv sa sportske strane, ali sa finansijske – teško da je Lalatović mogao bolje da prođe. U Hafar Al Batinu, gradu blizu granice sa Kuvajtom, naslediće Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Nezvanično se može čuti da bi baš Veselinović, poznat po forsiranju mladih igrača, mogao da preuzme Radnički, mada za sada nema potvrde iz Niša.

Radnički je, inače, ovog leta već doveo sedmoricu igrača. Potpisali su Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.