OSTAJE SAMO DA SE VRATI SA KOPA AMERIKA: Mesi produžava ugovor sa Barsom, sve je gotovo, samo se čeka njegov potpis
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Napokon

OSTAJE SAMO DA SE VRATI SA KOPA AMERIKA: Mesi produžava ugovor sa Barsom, sve je gotovo, samo se čeka njegov potpis

Lionel Mesi je u Barseloni od 2000. godine, došao je iz Argentine kada je imao 13 godina

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena odlučio je da potpiše novi ugovor sa Kataloncima na jednu plus jednu godinu, objavio je španski "Kope", a preneli svi relevantni mediji u zemlji.

Kapiten klub sa "Kamp Noua" će najpre staviti paraf na vernost do leta 2022. godine, da bi Barselona mogla da "ispegla" finansije pred kontrolnim sudom La Lige. Da ne bi njegov dvogodišnji ugovor ozbiljno u startu opteretio budžet.

Nakon toga će ugovor biti produžen na još jednu godinu, što znači da ćeMesi dres katalonskog giganta nositi do 2023. godine.

Ostaje još da se sve ozvanični. To će se verovatno desiti kada se Leo vrati u Barselonu, pošto je trenutno fokusiran na Kopa Amerikom gde će pokušati sa Argentinom da osvoji trofej.

Lionel Mesi je u Barseloni od 2000. godine, došao je iz Argentine kada je imao 13 godina. Do danas je odigrao 778 utakmica za giganta sa Nou Kampa, postigao 672 gola uz 305 asistencija i osvojio "brdo" trofeja: četiri Lige šampiona, tri klupska Svetska prvenstva, deset titula prvaka Španije...

Podsetimo, dres Katalonaca su u ovom prelaznom roku zadužili Serhio Aguero, Erik Garsija, Emerson Rojal i Memfis Depaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.