ZVANIČNO: Partizan do kraja nedelje potpisuje NAPADAČA I BEKA!
Foto: Starsport©

Kreće sklapanje kockica

ZVANIČNO: Partizan do kraja nedelje potpisuje NAPADAČA I BEKA!

Podsetimo Partizan danas počinje pripreme za novu sezonu

Objavljeno: 12:38h

Fudbalski klub Partizan do kraja nedelje angažovaće dvojicu novih fudbalera, rečeno je na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Kako se navodi u pitanju su napadač i bek, a imena nisu poznata.

- Doveli smo već neke igrače, a pregovaramo sa dvojicom igrača koji su blizu potpisa. To su igrači koji nisu slobodni, bilo je najave da će već doći, ali mislim da će u naredna tri-četiri dana biti u klubu. To su stranci i imaju klubove, zato toliko traje - rekao je Vazura i osvrnuo se na poslove koji su već završeni.

- Doveli smo Danila Pantića da opet bude deo Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca - sigurno do kraja nedelje - rekao je Vazura i najavio "rasporadju" igrača u narednom periodu.

FK Partizan
foto: Starsport©

Podsetimo Partizan danas počinje pripreme za novu sezonu, u kojoj želi da prekine Zvezdin niz o četiri titule.

Fudbalerima su se obratili predsednik Milorad Vučelić i trener Aleksandar Stanojević. Poruka je bila jasna, a to je napad na trofeje.

- Junački ste se borili u finalu Kupa i imali ste blistavu seriju pobeda i ja očekujem da tu blistavu seriju rezultata nastavite i u narednoj sezoni. Tu je mnogo poznatih lica i nekih nepoznatih, a za mene su to sve nade i pred njima su velika očekivanja. Grb Partizana neka vam bude podsticaj. Svi koji počinjete da igrate u Partizanu treba da znate da će vam Partizan biti velika odskočna daska u karijeri i to je nešto u CV-u što se ne može ni zlatom platiti - rekao je Vučelić.

FK Partizan
foto: Starsport©

On je pručio podršku treneru Stanojeviću, a fudbalerima poručio da se od njih očekuju pehari.

- Moram da kažem Aleksandar Stanojević ima apsolutno poverenje svih u Partizanu i to poverenje je zasluženo i prošlo je mnogo provera i sad i pre. Samo on spada u legende Partizana koje su velike kao i neki igrači ovde. Nismo uspeli ove dve minule godine, da su to dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub zbog pobeda i trijumfa i slave koja njih prati. One su zagorčane i nekim porazom, kao što uvek biva. Teško je to podneti svim partizanovcima i nama i vama. Nema izgovora ili žaljenja na kosmičke ili druge nepravde. Da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na ovoj prozivci. Bićemo i pojačani, a ja posebno želim da pozdravim one mladiće koji su prvi put ovde i koji čekaju svoju priliku da proslave i sebe i Partizan - rekao je Vučelić i dodao:

- Znate onu da se borba nikad ne vodi na dva fronta, ali mi idemo u takmičarsku bitku na tri fronta. I prvenstvo, i kup i Evropa. Grb Partizana nije potamneo niti će ikada. Želim vam mnogo sreće i uspeha. Živeo Partizan i napred Partizan!

Trener Stanojević se potom kratko obratio fudbalerima.

FK Partizan
foto: Starsport©

- Grb Partizana je podsticaj, ne teret, To je obaveza svih nas da sve ovo što je Partizan, da osetim i to doživljavamo s emocijom. Da ovu godinu možemo da igrmao i dobro i da budemo borbeni, ali da moramo da osvojimo jedan od trofeja. To je vrlo važno za nas. Pokušaćemo. Titula je za nas najvažnija, ali pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu onako kako to mi zaslužujemo. Puno sreće i pozdravljam vas - istakao je Stanojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.