ILIEV ODBACUJE SVAKU MOGUĆNOST ODLASKA SUME U SLOVENIJU! "Imamo želju da u narednih desetak dana skockamo tim"
Foto: Starsport©

odlučno

ILIEV ODBACUJE SVAKU MOGUĆNOST ODLASKA SUME U SLOVENIJU! "Imamo želju da u narednih desetak dana skockamo tim"

Volim Savu mnogo, ali odmah da poručim i njemu i našim navijačima: od toga nema ništa

Objavljeno:

Partizan u narednih desetak dana završava ceo posao oko letnjeg prelaznog roka! Ovo, za "Novosti", tvrdi Ivica Iliev, čovek koji je zadužen za sportska pitanja u Humskoj 1.

Harizmatični operativac crno-belih je u odelu isti kao i kada je terenima špartao u dresu... U prevodu na srpski: pun gas!

Isplatila se ovakva taktika nekoliko puta crno-belima u proteklim sezonama. Ipak, činjenica da u poslednje dve nijedan pehar nije ušao u trofejnu salu na prvom spratu Humske 1, obavezuje sve ljude koji vode Partizan da se već narednog proleća desi nešto novo, drugačije.

- Imamo želju da u narednih desetak dana skockamo tim i da trener Aleksandar Stanojević na pripreme u Sloveniju povede ekipu na koju će da računa od starta. Poznato je da 17. jula počinje prvenstvo, da 22. jula startujemo u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Pripreme FK Partizan, Aleksandar Stanojević, Ivica Iliev
foto: fkpartizan.rs

Trebalo bi da radimo brzo i mudro. Optimista sam - kaže Iliev za "Novosti".

Pojavila se u slovenačkim medijima informacija da bi bivši trener Partizana, a novi strateg Olimpije Savo Milošević želeo da dovede ovog leta na "Stožice" crno-beli dvojac Sejdubu Sumu i Makija Banjaka.

- Volim Savu mnogo, ali odmah da poručim i njemu i našim navijačima: od toga nema ništa - jasan je Iliev.

A skoro dve sezone koje je "pojeo" virus korona ostavile su traga i na licima igrača i navijača, ali i u koloni trofeja. Velika je to praznina, skoro identična onoj na tribinama, jer do pre sedam dana nije moglo ni da se pomisli da njih popune navijači. Zato je prelazni rok prilika da se napravi tim koji će biti konkurentan na domaćoj, ali i evropskoj sceni.

Sejduba Suma
foto: Starsport©

- Prvi nam je stigao Saničanin. Zatim smo produžili ugovor sa Jovićem, a pre dva dana smo posle šest godina dobili ponovo kao svog igrača Pantića. Jovića više i ne gledamo kao perspektivnog klinca, ili bonus igrača. On je jedan od lidera tima, a nedavni nastupi za A selekciju su samo dokaz koliko se ceni njegov talenat. Produžetak ugovora sa njim je najbolji fudbalsko-ekonomski potez za Partizan na duže staze. Pantić je sazreo i kao ličnost i kao igrač, u najboljim je godinama, zato od njega očekujemo najbolje na terenu. Ukoliko dovedemo još dvojicu napadača koje već dugo pratimo, ubeđen sam da ćemo imati ubrzo kompletan tim - više je nego slikovit Iliev.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.