DECA PATRIZANA DOŠLA NA BRDO: Čukarički formirao tim za narednu sezonu!
Foto: FK Čukarički

Transferi

DECA PATRIZANA DOŠLA NA BRDO: Čukarički formirao tim za narednu sezonu!

Čolić je u prošloj sezoni je i debitovao za prvi tim crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Aleksa Janković i Nikola Čolić nova su pojačanja Čukaričkog, nakon što su dana potpisali ugovore sa timom sa Banovog brda do 2025. godine.

- Što se Čukaričkog tiče, sa dolascima Jankovića i Čolića prelazni rok je gotov. Momci su pokazala veliku želju da obuku dres našeg kluba. Sad se čekaju još samo odlasci iz kluba - rekao je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Aleksa Janković je rodjen 12. aprila 2000. godine u Požarevcu, igrao je za mlađe kategorije Partizana, a prošlu sezonu proveo je u dresu Voždovca, ujedno je član mlade reprezentacije Srbije.

- Nisam mnogo razmišljao kad sa dobio poziv Čukaričkog. Na meni je da pokažem ljudima koji su me angažovali da nisu pogrešili. Nadam se da će Čukarički ponovo izboriti plasman na medjunarodnu scenu i da ćemo u Kupu dogurati što dalje, zašto da i ne osvojimo trofej - izjavio je Janković.

Čolić je rođen 17. avgusta 2002. godine u Beogradu, takođe je nastupao za mlađe kategorije Partizana i Teleoptik, a u prošloj sezoni je i debitovao za prvi tim crno-belih. Čolić je omladinski reprezentativac Srbije.

- Želeo bih najpre da se zahvalim upravi kluba i šefu na ukazanom poverenju. Na meni je da se trudim na treninzima i da opravdam očekivanja. Nisam prvi igrač koji je iz Partizana došao na Banovo brdo, bilo je i odlazaka u suprotnom pravcu. Čukarički će igrati na tri fronta, nadam se da ćemo što dalje dogurati u Evropi - rekao je Čolić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.