SRBIN IZ LISABONA BIĆE NOVI STANKOVIĆEV POMOĆNIK: Milojević otpao, stiže nekadašnji STRUČNJAK BENFIKE
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

ZANIMLJIVO

SRBIN IZ LISABONA BIĆE NOVI STANKOVIĆEV POMOĆNIK: Milojević otpao, stiže nekadašnji STRUČNJAK BENFIKE

Jedino iskustvo kao glavni trener imao je u kanadskoj Otavi. Prethodnu sezonu proveo je u jednom od najboljih slovačkih klubova Dunajskoj Stredi

Objavljeno:

Očekuju se promene u igračkom kadru Crvene zvezde ovog leta, stigao je Aleksandar Dragović, otišao je Nemanja Milunović, navijači čekaju kapitalce vredne plasmana u Ligu šampiona. Za sada je samo izvesno da će doći do pomeranja u stručnom štabu Dejana Stankovića.

Jedan od najvažnijih saradnika Zvezdinog šefa stručnog štaba Miloš Milojević odlučio se da prihvati poziv švedskog Hamarbija i ponovo počne da gradi samostalnu trenersku karijeru. A na njegovo mesto trebalo bi da uskoči Srbin iz Lisabona Nikola Popović.

Žurnal u današnjem izdanju piše da niko na Marakani nije zvanično potvrdio tu informaciju, ali da će čovek sa velikim iskustvom u narednoj sezoni biti jedan od Stankovićevih pomoćnika.

Nikola Popović, rođen 1973. godine, nije poznat ovdašnjoj javnosti, pošto je dosadašnju karijeru gradio van naše zemlje. Reč je o Srbinu rođenom u Lisabonu, koji je dobar deo života proveo u Protugaliji. Radio je u B timu portugalske Benfike kao pomoćnik Markosa Dos Santosa u sezoni 2015/2016. Pored toga bio je asistent u Varzimu, Burgasu, zatim Bugarskoj i pojedinim španskim niželigašima.

Jedino iskustvo kao glavni trener imao je u kanadskoj Otavi. Prethodnu sezonu proveo je u jednom od najboljih slovačkih klubova Dunajskoj Stredi.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.