PRED RAMOSOM SU TRI PUTIĆA, JEDAN MORA DA IZABERE: Ma gde da ode on je svoju klasu već pokazao!
Foto: EPA/Fernando Villar

težak izbor

PRED RAMOSOM SU TRI PUTIĆA, JEDAN MORA DA IZABERE: Ma gde da ode on je svoju klasu već pokazao!

Okolnosti su takve kakve jesu. Rekao sam da sam prihvatio ponudu na stolu, ali su mi rekli da je istekla. Ponosan sam na sve urađeno

Objavljeno:

Serhio Ramos je nakon 16 godina napustio Real Madrid. Potvrđeno je to na pres konferenciji održanoj u četvrtak.

Ramos Real napušta kao jedan od najvećih u klupskoj istoriji, živa je klupska legenda, ali daleko od toga da je njegova karijera završena jer mu je cilj da i dalje nastavi igrati na vrhunskom nivou.

Iako ima 35 godina iskusni štoper je i dalje među najboljim na svetu te sigurno nije rekao svoju poslednju reč bez obzira što iza sebe ima sezonu obeleženu povredama.

Ugledni portal "Goal.com" je nakon potvrde odlaska analizirao Ramosovu situaciju te došao do zaključka kako su trenutno tri opcije najizglednije za Španca.

U pitanju su Pari Sen Žermen i Mančester siti, dok se najmanje izglednom opcijom čini odlazak u MLS. Siugrno je da Inter Majami, LA Galaksi i Njujork siti mogu ispuniti njegove finansijske zahteve, ali je upitno da li se on želi uopšte otisnuti preko bare.

Inače, sluteći prema izjavama na oproštajnoj konfrenciji i sam Ramos ne zna šta dalje obzirom da ga je cela situacija zatekla te da je bio voljan da produži ugovor na još jednu sezonu.

- Moram reći da nije bilo finansijskih problema. Želeo sam dve godine ugovora i mir za mene i moju porodicu. Prihvatio sam ponudu za jednu godinu, ali su mi rekli da to više nije moguće, da je istekla i nisam saznao zašto - ispričao je legendarni štoper koji je zaplakao praktično čim je izašao na govornicu.

- Okolnosti su takve kakve jesu. Rekao sam da sam prihvatio ponudu na stolu, ali su mi rekli da je istekla. Ponosan sam na sve urađeno.

- Nikad mi nisu rekli da ponuda ima rok. Poštujem to, ali me iznenadilo da je ponuda istekla. Predsedniku sam rekao sve što imam za reći. Ne želim da se fokusiram na razgovor ili završnu fazu. Florentino je učinio da ispunim snove i želim da tako ostane - završio je Ramos.

Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao štoper je uspo postići čak 101 pogodak. Osvojio je četiri Lige šampiona, pet titula La Lige, četiri Svetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri Superkupa Španije i tri Superkupa Evrope.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.