REAL JE POTVRDIO ODLAZAK KAPITENA: Danas konferencija za novinare, a već se ŠUŠKA O SLEDEĆOJ DESTINACIJI!
Foto: EPA/Neil Hall

Kraj jedne ere

REAL JE POTVRDIO ODLAZAK KAPITENA: Danas konferencija za novinare, a već se ŠUŠKA O SLEDEĆOJ DESTINACIJI!

Razočaran je i nije mu drago kako se sve završava

Objavljeno:

Real Madrid je sinoć zvanično potvrdio da će Serhio Ramos nakon 16 godina napustiti klub.

Ramos će danas održati pres konferenciju za medije na kojoj će se oprostiti od Reala u koji je stigao 2005. godine iz Sevilje.

Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao štoper je uspeo postići čak 101 pogodak. Osvojio je četiri Lige šampiona, pet titula La Lige, četiri Svetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri Superkupa Španije i tri superkupa Evrope...

Obeležio je jednu eru Reala, no u Madridu nisu imali sluha za njegove zahteve po pitanju novog ugovora, pa će pronaći novi klub.

Veruje se da je Pari Sen Žermen jedan od mogućih klubova, a postoje jaki interesi nekih engleskih timova. Sve u svemu, Ramos će sutra reći 'zbogom' Realu.

Prema pisanju dobro upućenih novinara, Ramos je tužan zbog toga. Razočaran je i nije mu drago kako se sve završava. Očekivao je da će doći do preokreta, da će dobiti podršku Florentina Pereza i Reala, ali nije.

Nimalo dobro razdoblje u karijeri sjajnog štopera, budući da nije pozvan ni u reprezentaciju Španije koja igra na Evropskom prvenstvu, pošto je selektor Luis Enrike očigledno odlučio da usvoji predlog Saveza o postepenoj smeni generacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.