SAVO PREDAO SPISAK ŽELJA UPRAVI OLIMPIJE: Na njemu se nalazi i dvojac Partizana
Foto: Starsport©

ideja je tek u začetku

SAVO PREDAO SPISAK ŽELJA UPRAVI OLIMPIJE: Na njemu se nalazi i dvojac Partizana

Suma i Banjak slobodni su u pronalasku nove sredine

Objavljeno: 11:00h

Savo Milošević potpisao je ugovor sa ekipom Olimpije iz Ljubljane. Srpski trener rešio je da pojača novu ekipu sa igračima koje je već trenirao u Partizanu.

Na spisku želja koje su predate rukovodstvu Olimpije nalazi se dvojac Partizanovih igrača Sejduba Suma i Maki Banjak, saznaje Sportski žurnal.

Ofanzivac i štoper, slobodni su u pronalasku nove sredine, mogli bi da crno-belu opremu zamene zelenom, međutim ideja je tek u začetku i do realizacije je neophodno da dve strane utanače finansijske detalje.

Reprezentativac Gvineje, obeležen u istoriji kluba kao najskuplje pojačanje, upravo pod komandnom palicom Sava Miloševića uspeo je da popravi bledi utisak ostavljen tokom staža Miroslava Đukića i Zorana Mirkovića, međutim u Humskoj je pred sezonu koja sledi označen kao jedan od igrača čiji bi odlazak mogao da donese neophodni priliv sredstava.

Sejduba Suma
foto: Starsport©

Publika u Ljubljani ponovo bi mogla da vidi Makija Banjka, kamerunskog defanzivca čiji je rastanak sa vicešampionom Srbije takođe izvestan. On je u Partizan došao upravo iz Olimpije uz obeštećenje od 500.000 evra, međutim tokom prolećne sezone izgubio je mesto u projekcijama trenera Aleksandra Stanojevića

Za realizaciju ovih transfera neophodno je da dve strane utanače finansijske detalje, a sve bi moglo da donese profit kako Olimpiji i Partizanu tako i pomenutim igračima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.