DIREKTOR INTERA POTVRĐUJE DA JE ERIKSEN STABILNO! "Optimisti smo u pogledu Kristijanovog stanja situacija je dobra"
Foto: EPA/Matteo Bazzi

lepo

DIREKTOR INTERA POTVRĐUJE DA JE ERIKSEN STABILNO! "Optimisti smo u pogledu Kristijanovog stanja situacija je dobra"

Saigrač danskog fubalera Romelu Lukaku je svoj prvi gol na utakmici protiv Rusije posvetio upravo svom saigraču

Objavljeno:

Svi smo ostali zatečeni kada smo videli stanje Eriksena koij je kolabirao na terenu, i gde su ljudi iz medicinskog tima morali da ga renimiraju kako vi ga povratili.

Sem naravno svim Dancima, nije bilo svejedno ni članovima Eriksenovog kluba Intera koji su se stalno raspitivali za stanje Kristijana.

Srećom Eriksen je dobro, on je malo posle dolaska u bolnicu počeo i da govori, pričao je sa svojom suprugom kao i sa ocem. Dok je pre povratka njegovih saigrača na teren, dao im podršku za nastavak utakmice.

A sve saigrače iz Intera je umirio rečima "Dobro sam" posle kojih su svi mogli da odahnu. Potom se i za italijanske medije obratio i direktor Intera Đuzepe Marota za Rai sport.

- Gledali smo slike tokom prenosa koje su sugerisale da se događa nešto dramatično. Viđali smo nažalost slične scene i na italijanskim terenima - rekao je direktor Neroazura.

Dodali su da su svi bili potršeni kada su videli šta se dešava sa Eriksenom kao i da su svi jedva čekali da čuju lepe vesti o njihovom fudbaleru.

- Eriksen je poslao poruku u našem internom ćaskanju što potvrđuje vezu između igrača. Optimisti smo u pogledu Kristijanovog stanja, dansko osoblje nam je reklo da je situacija pod kontrolom. Ne mogu da ulazim u detalje i određujem zasluge. Najviše što mogu da kažem je da je Eriksen odgovorio pozitivno, intervencija Simona Kjaera i lekara bila je veoma važna - zaključio je Marota.

To dokazuje i potez Eriksenovog saigrača Romelua Lukakua koji je proslavu prvog gola posvetio njemu, rečima da ga voli.

Podsetimo da je na kraju slavila Finska koja je pobedila sa 1:0, iako su Danci insistirali da se vrate na teren, očigledno je bilo da nisu psihički nisu bili u stanju da pobede utakmicu. Oni su još imali i penal koji nisu uspeli da iskoriste.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.