VLAHOVIĆ SE SPREMA ZA TRANSFER BOMBU, JOVETIĆ GA ODVRAĆA: On to NIKADA ne bi uradio!
Foto: AP

za njega je to izdaja

VLAHOVIĆ SE SPREMA ZA TRANSFER BOMBU, JOVETIĆ GA ODVRAĆA: On to NIKADA ne bi uradio!

Stevan Jovetić veruje da će za par godina Dušan Vlahović zajedno sa Erlingom Holandom biti najbolji napadač

Objavljeno:

Fudbaler Monaka Stevan Jovetić rekao je danas da razmatra mogućnost povratka u italijansku Seriju A, gde je svojevremeno igrao za Fjorentinu i Inter.

- Igrao sam gotovo sedam godina u Italiji, u Fjorentini i Interu. Italija mi je uvek bila kao druga kuća. Voleo bih da se vratim, ali imam još zanimljivih ponuda iz drugih zemalja i videćemo. Uskoro ću odlučiti - rekao je Jovetić za Tutosport.

Crnogorski reprezentativac je 2008. godine iz beogradskog Partizana prešao u Fjorentinu, za koju je do 2013. godine odigrao 135 utakmica i postigao 40 golova.

Za Inter je igrao od 2015. do januara 2017. godine, kada je otišao na pozajmicu u Sevilju, a za milanski klub odigrao je ukupno 33 utakmice i postigao sedam pogodaka.

Igrao je još za Mančester siti, a u Monako je prešao u avgustu 2017. godine, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor, koji mu ističe 30. juna.

Italijanski mediji spekulišu da bi 31-godišnji Jovetić mogao da pređe u Lacio.

Za napadača Fjorentine Dušana Vlahovića zainteresovan je Juventus, kao što je svojevremeno bio zainteresovan za Jovetića.

Dušan Vlahović
foto: AP Paola Garbuio

- To je slična situacija, ali ja nikada nisam bio u iskušenju da pređem u Juventus iz Fjorentine, pošto nisam želeo da izdam navijače. To su lične odluke, nisam iznenađen što vrhunski klub kakav je Juventus želi Vlahovića, koji ima brzinu, jačinu i oko za gol - naveo je Jovetić.

- On će sa Erlingom Holandom biti najbolji napadač u narednih nekoliko godina. On je potencijalno spreman za Juventus, ali kada je tako mlad, najvažnije je da konstantno igra. Ako pređe u Juventus, tamo će imati konkurenciju i zbog toga bih, da sam na njegovom mestu, ostao još godinu dana u Fjorentini - dodao je Jovetić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.