VLAHOVIĆA HOĆE ŠAMPION IZ LIGE PETICE? Dušana vide kao jeftiniju verziju Halanda!
Foto: AP Paola Garbuio

zaslužio je da ode u bolji klub

VLAHOVIĆA HOĆE ŠAMPION IZ LIGE PETICE? Dušana vide kao jeftiniju verziju Halanda!

koliko se ovaj transfer i ostvari Dušana čeka paklena konkurencija u napadu

Objavljeno:

Dušan Vlahović je ove sezone igrao najbolji fudbal u svojoj karijeri, on je bio strelac 21. gola i tako je na kraju Serije A završio na trečem mestu liste strelaca.

Zato i ne čudi što će Fiorentina imati velikih problema da ga zadrži u svojim redovima. Već mu je ponuđen novi ugovor premo kom bi primao 3.000.000 evra mesečno uz otkupnu klauzulu od čak 100.000.000. Ovu ponudu je Dušan odbio, prvensrveno zbog velike cene za otkup koja bi rasterala potencijalne kupce.

Ali zato su oni sad tu. Prema rečima italijanskog novinara Đanluke Di Marcia za Vlahovića se ozbiljno interesuje Atletiko iz Madrida koji Dušana vidi kao jeftiniju varijantu Erlinga Halanda. Primarni plan Jorgandžija da u svoje redove dovede Lautara Martineza nije prošao jer je cena za Argentinca u ovom trenutku previsoka za šampiona Španije.

Dijego Simeone
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

I zato Čolo Simeone kao alternativu na toj poziciji vidi upravo Dušana Vlahovića, a i cena od 60.000.000 evra je prihvatiljiva.

Ukoliko se ovaj transfer i ostvari Dušana čeka paklena konkurencija u napadu jer se tu nalaze neprikosnoveni Luis Suarez, kao i mlada portigalska zvezda Žoao Feliks.

Ali ono što je sigurno je da bi ovo bio veliki korak koji bi napravio Vlahović jer bi se popeo na stepenicu više što se tiče fudbala. Jer bi stigao u klub koji se bori za titulu i koji igra Ligu šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.