OVOM SE NIKO NIJE NADAO: Aguero mu poklonio DŽIP, a potez novog vlasnika je previše IZNENAĐUJUĆ - NEVEROVATNO!
Foto: Profimedia

Svašta

OVOM SE NIKO NIJE NADAO: Aguero mu poklonio DŽIP, a potez novog vlasnika je previše IZNENAĐUJUĆ - NEVEROVATNO!

Njihova namera je da auto prodaju za 30-ak hiljada evra. Deo novca će pokloniti u dobrotvorne svrhe

Objavljeno:

Scena u kojoj Serhio Aguero daje ključeve i poklanja skupocenog džipa jednom od zaposlenika Mančester sitija je obišla svet.

Aguero je dres Sitija nosio duže od deset godina. Otišao je kao legenda i kao znak zahvlanosti prilikom oproštaja odlučio je da bude ljubazan prema svim klupskim zaposlenicima.

Sada već bivša desetka građana je svakom zaposlonem poklonila skupoceni sat "Tag Heuer" čija se vrednost kreće između 1300 i 1800 evra.

Jedan od srećnika je dobio i Aguerovog džipa. U pitanju je "Range Roger Evoque" iz 2016. godine. Dobio ga je Ali Marland, ekonom "Građana".

Marland se Agueru zahvalio dirljivim rečima:

Tresem se. Svaki dan ću se voziti u "Range Roveru". Šta drugo da kažem?! Nikad ti ovo neću zaboraviti.

Međutim, nekoliko dana kasnije ove reči su se potpuno okrenuli protiv Marlanda jer je uradio (ne)realan potez - automobil je stavio na prodaju!

Marland i njegova supruga Niki već imaju vozila i zbog toga su odlučil da džipa, kog je inače Aguero nedavno kupio, prodaju putem interneta.

Njihova namera je da auto prodaju za 30-ak hiljada evra. Deo novca će pokloniti u dobrotvorne svrhe jednoj od bolnica u regiji Lankašir, piše !The Sun".

Serhio Aguero
foto: Printscreen/eBay

Argentinski napadač je "Range Rovera" kupio nedavno, prešao je svega 17.000 kilometara, a Marland i njegova supruga su odlučili da ga prodaju po nižoj ceni.

Namera im je da vozilo bude prodato što pre, a ako ništa deo poklona kog su dobili od legende "Građana" će pokloniti u dobrotvorne svrhe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.