KLASAN POTEZ ARGENTINSKOG VELEMAJSTORA: Aguero svim zaposlenim u Sitiju darivao poklone - ALI I SVOJ AUTOMOBIL!
Foto: Profimedia

Svaka čast

KLASAN POTEZ ARGENTINSKOG VELEMAJSTORA: Aguero svim zaposlenim u Sitiju darivao poklone - ALI I SVOJ AUTOMOBIL!

Ostavio je i ogromnu svotu novca, kako pišu britanski mediji, fondu iz kog se plaćaju radnici kako niko od njih ne bi morao dobiti otkaz u doba pandemije

Objavljeno:

Ako je netko posumnjao da se Argentinac razilazi od engleskog kluba na ružan način, nakon tombole koju je priredio i darova za 60 zaposlenika definitivno neće. Srećniku je poklonio "Range Rover" od 50.000 evra.

Zarađivao je oko 14 miliona evra godišnje, ali daleko od toga da je bio škrt. Najbolje to pokazuju kadrovi sa oproštaja Serhija Aguera od zaposlenika Mančester sitija.

Argentinski fudbaler organizirao je tombolu za oko 60 ljudi, uglavnom trenere i članove osoblja, a jedan sretnik osvojio je Range Rover. Kupio ga je pre nekoliko meseci i odlučio da mu ne treba u Barseloni pa - zašto ga ne bi poklonio?

- Tresem se! Svaki dan ću ga voziti. Šta još mogu reći. Neću te zaboraviti - rekao je jedan od zaposlenih zagrlivši Serhija.

Ali niko nije ostao zakinut za dar. Kao uspomenu za dekadu u dresu "građana", tokom koje je klubu doneo pet titula, FA kup, šest liga-kupova i tri superkupa, svi zaposlenici dobili su sat marke Hublot i Tag Heuer s ugraviranim natpisom:

- Hvala! Kun Aguero.

Cene satova kreću se od 1000 do čak 8000 funti! Ako to nije bilo dosta, ostavio je i ogromnu svotu novca, kako pišu britanski mediji, fondu iz kog se plaćaju radnici kako niko od njih ne bi morao dobiti otkaz u doba pandemije. Klasan potez argentinskog velemajstora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.