POLICIJA UHAPSILA SUDIJE U OSIJEKU: Mamić se oglasio - BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!
Foto: AP

oterao ih u pritvor

POLICIJA UHAPSILA SUDIJE U OSIJEKU: Mamić se oglasio - BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!

Popularni Maminjo od hrvatskog pravosuđa 'krije se' u Međugorju, a sada se oglasio putem svog Fejsbuk profila

Objavljeno:

Policija u Hrvatskoj jutros je uhapsila trojicu osječkih sudija protiv kojih je ranije Zdravko Mamić izneo teške optužbe.

RTL javlja da se uhapšene četiri osobe, među kojima su trojica sudija.

Mamić ih je optužio za uzimanje mita, a naveo je da je sve dostavio USKOK-u.

Popularni Maminjo od hrvatskog pravosuđa 'krije se' u Međugorju, a sada se oglasio putem svog Fejsbuk profila.

- BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ! Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje porodice, mene, te mojih saradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudskim krugovima. Nakon što sam pre 8 meseci poslao famozni USB sa dokazima državnim tužiteljima, te 3 meseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhapšene sudije koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svetionik i svetlio sam u mraku u kojem su mi retki bili željni pomoći. Niko mi nije verovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizovali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni.

Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketiran, ucenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam izneo u javnosti o svim sudijama koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čoveka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobedi! PODELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.