GDE JE I ŠTA RADI LORENCO EBESILIO? Karijera mu je doživela krah, a i dalje se pričao o tome ŠTA JE URADIO ŽENAMA!
Foto: Starsport©

ZABORAVLJEN

GDE JE I ŠTA RADI LORENCO EBESILIO? Karijera mu je doživela krah, a i dalje se pričao o tome ŠTA JE URADIO ŽENAMA!

Zanimljivo, Ebisilio je u jednom trenutku gurao i gume i tako podsetio na treninge Nikole Jokića koji je posle tog leta krenuo da dominira u Denveru

Objavljeno: 11:23h

Lorenco Ebesilio je 2018. stigao među crveno-bele, a godinu dana ranije dobio je sina i ćerku sa dve različite žene u istom danu. Nakon sloma karijere, brutalnim treninzima želi da se vrati u formu i nađe klub na leto.

Šta mu se sve dešavalo u poslednjih nekoliko godina, o karijeri nekadašnjeg veziste Crvene zvezde Lorenca Ebesilija mogao bi da se snimi film!

Čovek koji je prošao Ajaksovu fudbalsku školu stigao je na Marakanu 2018. godine kao veliko pojačanje dostojno Lige šampiona, ali je crveno-belo jato napustio posle samo godinu dana - uz dva gola na 19 mečeva i titulu prvaka!

Otišao je u Japan, u Džubilo Ivatu za koju je odigrao samo tri meča i od februara 2020. nema klub. Bio je na korak od prelaska u Tuzla Siti, u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a u oktobru 2020. se pisalo i da ide u rumunski Voluntari.

Međutim, Holanđanin je na kraju vezao skoro godinu i po dana bez kluba, ali i dalje ne odustaje od fudbalske karijere. Dokaz za to je i video snimak koji je okačio na Instagram.

Snimak na kom se jasno vidi kako vezista vredno trenira kako bi se fizički što bolje spremio i na leto pokuša da nađe klub. Zanimljivo, Ebisilio je u jednom trenutku gurao i gume i tako podsetio na treninge Nikole Jokića koji je posle tog leta krenuo da dominira u Denveru.

- Povratak je uvek bolji od neuspeha - napisao je Ebisilio na jednoj od fotografija iz teretane i tako poručio da ne odustaje tako lako.

Ono što je obeležilo karijeru holandskog vezsite jeste i ljubavni trougao u kom se našao početkom 2017. godine, iz vremena kada je igrao za Anži iz Mahačkale.

Naime, Ebislio je 17. januara 2017. dobio dvoje dece, ali sa dve različite žene koje su mu bile ljubavnice. U pitanju su Darija Danilina, koja mu je rodila sina, i Ana Bagajeva.

(Espreso.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.