Espreso je pogodio kako Srbija treba da igra protiv Austrije, a to je potvrdio i Marko Arnautović! (VIDEO)
Foto: Reuters

Znali smo!

Espreso je pogodio kako Srbija treba da igra protiv Austrije, a to je potvrdio i Marko Arnautović! (VIDEO)

Konačno se nismo vodili kompleksom da smo evropski Brazilci, već smo igrali u skladu sa realnim mogućnostima - odbrambeno i brzo...
Objavljeno:
foto: Fonet

Napisali smo da Slavoljub Muslin može da, bez ikakvog pritiska javnosti, odigra defanzivno i iznenadi Austriju na kontranapade, jer imamo veoma brze i spretne igrače u navalnim redovima.

To se i dogodilo! Austrijanci su se našli u čudu kada su videli da svi osim Aleksandra Mitrovića stoje iza lopte i čekaju grešku protivnika, kojih je, hvala bogu, ove nedelje bilo dosta.

HEROJ KOGA JE SRBIJA ČEKALA: Marakana ti skandira, a nisi igrao za Zvezdu? Pa, ti si pakao od igrača! (FOTO) (VIDEO)

- Očekivali smo da će Srbija želeti da kontroliše utakmicu, ali nas je iznenadila jer je ušla defanzivno. To je jedan od ključeva našeg poraza - posle utakmice je novinarima rekao Marko Arnautović!

Tako da, narode, nadamo se da ćete razumeti da ne treba da tripujemo da smo evropski Brazilci, već da treba da se oslonimo na svoje realne prednosti, kao što su veliki broj dobrih defanzivaca i odlični napadači poput Tadića, Mitrovića, Kostića, Pavlovića, koji iz dobre odbrane u tranziciji mogu da postignu baš dosta golova!

Čisto da podsetimo, u bliskoj prošlosti smo imali još jedan pogodak. Podsetite ga se:

Espreso je imao najtačniju prognozu šta će se desiti na Večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

(A. Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.