Novi Partizanov biser: Trenirao sam na Kosovu, a vikendima u Beogradu igrao za crno-bele! (VIDEO)
Foto: partizan.rs

Tako se voli klub!

Novi Partizanov biser: Trenirao sam na Kosovu, a vikendima u Beogradu igrao za crno-bele! (VIDEO)

"Prve utakmice sam odigrao kao 10-godišnjak, a a sa 13 godina sam se preselio u Beograd", istakao je...
Objavljeno: 12:48h

- Kada sam imao 10 godina dobio sam poziv da se priključim petlićima Partizana. Pošto sam bio isuviše mali da bih se odvojio od porodice i preselio u Beograd, naredne tri godine nastavio sam da treniram u Leposaviću, a vikendom sam dolazio sa roditeljima u Beograd kako bih igrao za Partizan. Prve utakmice za Partizan sam odigrao kao desetogodišnjak, a sa 13 godina sam se preselio u Beograd - rekao je on.

Jovanović je bio na pripremama sa prvim timom crno-belih.

- U Partizanu me je do ove godine trenirao Dragan Kecman, koji je uvek verovao u mene i bio mi puna podrška. Sada u omladincima učim od fudbalskog velikana Dževada Prekazija, a on nam svakodnevno prenosi svoje znanje i iskustvo. Ove zime sam bio na pripremama sa prvim timom Partizana. Dobio sam priliku da treniram i budem u društvu sa fudbalskom legendom Sašom Ilićem i ostalim prvotimcima, koje veoma poštujem i kao ljude i kao igrače - naveo je on.

Jovanović je rekao da "njegovim venama teče crno-bela krv" i dodao da mu je uzor fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo.

- Partizan je klub za koji navijam od kad znam za sebe, crno-bela krv teče mojim venama i živim da postignem pobedonosni gol u 'večitom' derbiju. Dopada mi se igra Kristijana Ronalda i može se reći da mi je on uzor. Želim da jednog dana igrom i ponašanjem na terenu i van njega zaslužim da budem uzor nekim novim klincima - rekao je Jovanović.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.