MARKO ARNAUTOVIĆ SE RASPLAKAO NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: "Lošeg dečka" pogodilo 1 pitanje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

ipak je poreklom balkanac

MARKO ARNAUTOVIĆ SE RASPLAKAO NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: "Lošeg dečka" pogodilo 1 pitanje! (VIDEO)

Arnautović važi za "lošeg dečka" austrijskog fudbala, pa nije čudo što su prisutni bili iznenađeni

Objavljeno:

Marko Arnautović je dugo figurirao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, dok generalni direktor Zvezdan Terzić nije poručio da je to ipak nerealno s obzirom na klupski budžet i cenu Austrijanca.

Napadač je član Šangaj Porta, a na konferenciji za novinare austrijske selekcije pred prijateljskio duel sa Slovačkom, objasnio je koliko mu značio da igra za reprezentaciju, ali i kako mu je bilo u Kini.

– Dok sam bio u Kini, nisam video svoju decu i porodicu nekoliko meseci. Nije mi bilo lako, život sam gledao drugačijim očima. Prošao sam dosta toga. Zbog toga sam srećan što sam ponovo u Austriji i daću sve da svoju zemlju i porodicu učinim srećnim, rekao je Arnautović, a pritom se rasplakao.

Selektor Austrije Franko Foda pokušao je da ga uteši i objasni njegovu reakciju iznenađenim novinarima.

– Uvek se kaže da su oni profesionalci koji moraju sve da podnesu. Iz Markovih emocija vidite da smo svi samo ljudska bića - istakao je Foda.

Arnautović važi za "lošeg dečka" austrijskog fudbala, pa nije čudo što su prisutni bili iznenađeni. Njegovu rekaciju možete videti u priloženom videu oko 23. minuta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.