MIHAJLOVIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Ja nisam licemer, Bolonja mi nikada neće biti plan B (FOTO)
Foto: EPA/Simone Arveda

BEZ RAZMIŠLJANJA

MIHAJLOVIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Ja nisam licemer, Bolonja mi nikada neće biti plan B (FOTO)

Srpski trener bio je povezivan sa dolaskom na klupu Intera i Lacija

Objavljeno:

Srpski trener Siniša Mihajlović ostaće na klupi Bolonje i naredne sezone.

On je bio povezivan sa Interom i Lacijom, ali je Mihajlović bio jasan po pitanju pisanja da su ga hteli najveći klubovi Italije.

- Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije - rekao je šef stručnog štaba Bolonje.

Usledilo je pitanje za Mihajlovića - da li želite da kažete da biste odbili Juventus i Inter da su vas zvali?

- Ne, ja nisam licemer. Saslušao bih ponude i prihvatio i to je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ali nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ako se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ako klub i ja nemamo iste ambicije, ja ću otići, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub - istakao je Siniša Mihajlović.

Mihajlović sa Bolonjom, koja je sezonu završila na 12. mestu, ima ugovor do leta 2023. godine. U dosadašnjem delu trenerske karijere pobedio je u 110 od 328 utakmica u Seriji A i ima prosek od 1.35 poena po meču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.