NAVIJAČI BOKE U NEVERICI: Najpopularniji argentinski fudbaler otišao u penziju!
Foto: EPA/Daniel Jayo

smrt oca je uticala na odluku

NAVIJAČI BOKE U NEVERICI: Najpopularniji argentinski fudbaler otišao u penziju!

Tevez je u svojoj bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove

Objavljeno:

Fudbaler Boke Juniors Karlos Tevez je odlučio da ode u penziju u 37. godini.

Kao razloge ove odluke se navodi da popularni Karlitos nije u dobrim odnosima sa upravom Boke, ali možda i veći razlog je taj što je na njega mnogo uticala smrt oca od koje još nije uspeo da se oporavi.

Tevez ostavlja mogućnost da se jednog dana možda i vrati fudbalu ukoliko se ponovo vrati strast ka ovoj igri.

- Sada mogu da kažem da se povlačim, ali možda se za tri meseca probudim i poželim opet da igram. Ipak, nikad više u Boki. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu, ali osećam da sam doneo pravu odluku. Boka je moj život i ne smem da budem prosek ovde. Ako ne mogu da pružim 100 odsto, onda je bolje da se povučem -

Karlos Tevez
foto: AP

- Mnogi su me pitali da ostanem do decembra, da sačekam dok se ljudi ne vrate na stadione. Ali ja sam želeo da odem čuvajući neke posebne memorije kao poslednje. Ne postoji ništa lepše od poslednjih ovacija Maradoni na terenu, poslednjeg puta kada me je otac gledao kako igram i postajem šampion, zadnji put kada sam ga video da lije suze radosnice. Nije mi potrebno ništa drugo da bih bio srećan. Moja krv nije crvena. Uvek će biti plavo-žuta. Vidimo se uskoro - rekao je Tevez.

Argentinac je u svojoj bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove, počeo je u Boki, da bi se potom otisnuo u Brazil gde je nastupao za Korintijans. Posle je otišao u Evropu, i prvi klub mu je bio Vest Hem, pa Mančester junajted i Mančester siti, da bi iz Engleske otišao u Italiju gde je igrao za Juventus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.