TALENAT PARTIZANA UPLATIO LETOVANJE, PA DOBIO POZIV SELEKTORA PIKSIJA: Odmora će biti, ali REPREZNTACIJA JE MOJ SAN
Foto: Starsport©

Fino razmišljanje

TALENAT PARTIZANA UPLATIO LETOVANJE, PA DOBIO POZIV SELEKTORA PIKSIJA: Odmora će biti, ali REPREZNTACIJA JE MOJ SAN

Neverovatan je osećaj trenirati sa najboljim igračima koje ima ova zemlja

Objavljeno:

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović, igra već drugu sezonu za crno bele, ali je ove dobio punu minutažu da pokaže svoj raskošni talenat.

Jović je rođen pre 19 godina u Zvorniku, a prošle sezone je u crno-belom dresu imao učinak od pet golova i dve asistencije u 21 utakmici.

Zbog toga je usledio poziv selektora Dragana Stojkovića, pa je mladi fudbaler odleteo sa “orlovima” u Japan na dve prijateljske utakmice protiv domaćina i Jamajke.

- Ne znam ni sam šta da kažem. Sve se u ovoj 2021. godini dogodilo tako brzo. Postao sam prvotimac Partizana, postizao golove u crno-belom dresu, a onda je došao poziv u reprezentaciju. Koliko me je sve to zateklo najbolje pokazuje podatak da sam već imao uplaćeno letovanje, ali će taj odmor morati da sačeka neki drugi termin. Međutim, nije mi žao, ostvario mi se san da budem deo najbolje selekcije svoje zemlje i zaista sam presrećan - rekao je Jović za sajt Partizana.

On je otkrio kako je izgledao prvi razgovor sa selektorom Stojkovićem.

- Neverovatan je osećaj trenirati sa najboljim igračima koje ima ova zemlja i sarađivati sa takvim stručnjakom kakav je selektor Stojković. Kad sam došao čestitao mi je na dobroj sezoni i poželeo da nastavim da radim tako dobro i da dalje napredujem, a ja sam uveren da ću se sa ove turneje sa reprezentacijom vratiti bolji nego što sam bio, jer ovo je neverovatno iskustvo za mene. Svi su me odlično prihvatili, a ukoliko bih baš morao da izaberem, najbolji odnos imam sa Mihailom Ristićem – istakao je Jović.

Kada sa nepunih 19 godina, i to posle samo pola godine ozbiljnog superligaškog fudbala dobijete poziv u reprezentaciju onda znači da ste u tih nekoliko meseci pokazali mnogo, ali je Jović svestan da mu pravo dokazivanje tek prestoji.

- Ovo je samo početak i na meni je da nastavim sa radom kako bih unapredio svoju igru. Želim, pre svega, da se zahvalim treneru Aleksandru Stanojeviću koji je verovao u mene, pružao mi priliku da igram, a ja sam se trudio da je iskoristim. Jedino mi je krivo što nismo uspeli da osvojimo Kup, jer zaista mislim da imamo kvalitet za tako nešto - zaključio je Jović.

(Espreso/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.