RONALDO STIŽE U "GRAD SVETLOSTI"? U suprotnom smeru ide nestašni Argentinac!
Foto: EPA/Alessandro di Marco

neće ga alegri

RONALDO STIŽE U "GRAD SVETLOSTI"? U suprotnom smeru ide nestašni Argentinac!

PSŽ je spreman da pregovara i o mogućim zamenama i navodi se kako su spremni da ponude Maura Ikardija u zamenu za Kristijana

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo navodno je započeo pregovore o prelasku u PSŽ.

Kako tvrdi ugledni španski list AS, rukovodstvo PSŽ-a kontaktiralo je Ronadovog menadžera Žorža Mendeša i pokuša će da Portugalca angažuju u letnom prelaznom roku.

Ronaldo je ugovorom za Juventus vezan do leta naredne godine. Italijanski mediji navode da novi trener Stare dame Masimilijano Alegri ne računa na njegove usluge i dao je 'zeleno svetlo' za njegovu prodaju.

AS u svom današnjem izdanju potvrđuje pisanja italijanskih medija. Navode da je Ronaldo na izlaznim vratima Juventusa i da su pregovori sa Žoržom Mendešom već počeli.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Treba svakako istaći da francuski vicešampion još uvijek nije kontaktirao Juve za Ronalda, a Bjankoneri su spremni da prvu zvezdu tima prodaju za 30 miliona evra.

PSŽ je spreman da pregovara i o mogućim zamenama i navodi se kako su spremni da ponude Maura Ikardija u zamenu za Kristijana.

Ronaldo se osim sa PSŽ-om povezuje još sa Mančester junajtedom, a Tuttosport navodi kako je Juventus zainteresovan za razmenu sa Crvenim đavolima.

Italijanski velikan bi rado u svojim redovima video Pola Pogbu, ali i holandskog veznjaka Donija Van Den Beka koji se nije naigrao na Old Trafordu.

Interesantno će biti ovo ljeto kada je u pitanju karijera Kristijana Ronalda i po svemu sudeći, on bi mogao napustiti Torino nakon tri godine.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro DI Marco

Legendarni Portugalac protekle sezone je bio najbolji strelac Serije A, no dosta je bilo utakmica u kojima nije blistao na terenu.

Ronaldo je član Juventusa postao 2018. godine, a u prethodne tri sezone odigrao je 133 utakmice za Bjanokonere i postigao je 101 pogodak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.