PIO JE KAO BESAN, BACAO PARE, TUKAO TAKSISTU, ALI PAMTIĆEMO GA I PO FUDBALSKOM ZNANJU: Lord Bentner je rekao KRAJ!
Foto: Instagram

to je to

PIO JE KAO BESAN, BACAO PARE, TUKAO TAKSISTU, ALI PAMTIĆEMO GA I PO FUDBALSKOM ZNANJU: Lord Bentner je rekao KRAJ!

- Jednom sam bio toliko pijan da nisam mogao ni normalno da sedim za stolom

Objavljeno:

Jedan od najkontroverznijih svetskih fudbalera Niklas Bendtner odlučio je da okonča igračku karijeru.

Ova luda glava je poznata po ispadima van terena, ali sećamo ga se i po neospornom fudbalskom umeću i znanju.

On je svoju odluku i obrazložio.

- Nedostaje mi svaki dan, ali sam svestan da je ovo posao koji ima ograničen rok trajanja. Biće mi potrebno dosta vremena da shvatim da je zaista gotovo, izjavio je, i dodao da sada mora da pronađe nešto što će mu pružiti ono što je fudbal godinama.

Bendtner želi da bude trener.

- To je veliki deo mog života i ne mogu da ga napustim. Zbog toga radim kako bih stekao trenersku licencu. Nadam se da će mi to pružiti mnogo ili više nego dok sam bio igrač, poručio je.

Proslavio se igrajući za Arsenal, a pored "tobdžija" Bendtner je tokom karijere igrao i za Juventus, Volfsburg, Birmingem, Notingem, Sanderlend, Rozenborg, Kopenhagen, a poslednji klub u karijeri mu je bio Tarnbi.

Pamtićemo i ovu njegovu izjavu.

- Jednom sam bio toliko pijan da nisam mogao ni normalno da sedim za stolom. To sam shvatio, pa onda nisam ni sedao za kockarske stolove. No, pomislio sam, rulet je drugačija stvar. Crveno-crno, crveno-crno... To ne može biti teško - sasvim će otvoreno o tom dijelu života Nicklas Bendtner.

- Tako, mislim ja kako tu uopšte nema problema. Međutim, posle 90 minuta sam izgubio 400.000 funti (oko 441.000 evra). Problem je bio što taj novac ja nisam imao. Na tekućem računu više nisam imao ništa, doslovno sam bio bankrotirao. Jedva sam otišao do toaleta, umio se, ispljuskao hladnom vodom po licu. Potom sam opet otišao na blagajnu i uzeo još 50.000 u žetonima. Na dug, jasno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.