DETE JE REALA, A BRUTALNO JE ODGOVORIO NA PITANJE O ANĆELOTIJU: "Baš me briga, ne zanima me previše!
Foto: Fonet Fonetap

DIREKTNO

DETE JE REALA, A BRUTALNO JE ODGOVORIO NA PITANJE O ANĆELOTIJU: "Baš me briga, ne zanima me previše!

Karlo Anćeloti je Real predvodio u ukupno 119 utakmica. Dobio ih je čak 89, 14 puta je njegov tim igrao nerešeno i upisao je 16 poraza

Objavljeno:

Iskusni italijanski stručnjak, Karlo Anćeloti napustio je klupu Evertona i potpisao je trogodišnji ugovor sa Real Madridom.

Ovaj 61-godišnji stručnjak se vratio na klupu Real Madrida gde je radio u periodu od 2013. do 2015. godine, a jedan od igrača kog je vodio u tom periodu bio je Alvaro Morata.

Nije međutim španski napadač igrao previše kod Anćelotija, a na pitanje novinara da komentariše povratak Italijana na klupu Kraljeva je kratko rekao:

- Realno, baš me briga. Ne zanima me previše, ali dobar je menadžer za ekipu. To je najbitnije - rekao je Morata.

Morata je dete madridskog kluba. U dva navrata bio je član prvog tima i odigrao je ukupno 95 utakmica za Madriđane i postigao je 31 gol.

Trenutno je član Atletiko Madrida na pozajmici u Juventusu, gde će verovatno ostati i narednu sezonu, a igrao je još i za Čelsi.

Karlo Anćeloti je Real predvodio u ukupno 119 utakmica. Dobio ih je čak 89, 14 puta je njegov tim igrao nerešeno i upisao je 16 poraza.

Sa Kraljevima je posebno uspešnu imao 2014. godinu kada je osvojio Ligu šampiona, Kup Kralja, UEFA Superkup i klupsko prvenstvo sveta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.