POLAKO SE SKLAPAJU KOCKICE: Real spreman za veliki povratak TROFEJNOG TRENERA!
Foto: Twitter.com/Printscreen

Ljubimac navijača

POLAKO SE SKLAPAJU KOCKICE: Real spreman za veliki povratak TROFEJNOG TRENERA!

Spominje se i Realova legenda Raul Gonzales, koji trenira juniore Reala, pa i bivši igrač Ćabi Alonso koji trenira B ekipu Real Sosijedada

Objavljeno:

Zinedin Zidan nedavno je napustio Real Madrid, a kraljevski klub intenzivno radi na njegovom nasledniku.

Vrti se nekoliko vrhunskih trenerskih imena, ipak, mediji u Španiji tvrde da je izbor pao na Karla Anćelotija. Italijanski trenerski mag iskočio je u prvi plan, a Florentino Perez smatra da je to pravi čovek koji može da vrati Real na trofejni put.

Upravo je Anćeloti bio mentor Zidanu od 2013. do 2015. godine. Karlo je vodio Real do 10. titule u Ligi prvaka, a Zidan mu je bio asistent.

U Anćelotijevoj prvoj sezoni u Realu osvojen je i Kup kralja nakon pobede nad Barselonom u finalu, ali u drugoj sezoni nekadašnji trener Milana nije uspo da osvoji nijedan trofej, pa je Perez umesto njega doveo Rafaela Beniteza.

Italijan je potom radio u Bajernu, zatim Napoliju, a trenutno je na klupi Evertona. Mogao bi da se vrati u Madrid, no odluka još uvek nije konačna.

Dobro se kotira i Maurisio Poketino, kog Perez izuzetno ceni, ali Argentinac je trentuno "zaključan" u Pari Sen Žermenu. Spominje se i Realova legenda Raul Gonzales, koji trenira juniore Reala, pa i bivši igrač Ćabi Alonso koji trenira B ekipu Real Sosijedada.

Podsetimo, Zidane se od Reala oprostio šokantnim pismom, u kome je objasnio sve razloge svog odlaska.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.