ZVEZDA JE POČELA DA PRAVI PAKLEN TIM: Ako se izjalovi u pregovorima sa Prijovićem, tu je NOVI ADUT!
Foto: Printscreen/Arenasport 1

Juri se Liga šampiona

ZVEZDA JE POČELA DA PRAVI PAKLEN TIM: Ako se izjalovi u pregovorima sa Prijovićem, tu je NOVI ADUT!

Ostaje da se vidi šta će biti od svega. Zvezda očigledno želi da napravi jak tim kako bi pokušala da se domogne grupne faze nekog evropskog takmičenja

Objavljeno:

U Crvenoj zvezdi se radi punom parom, pa tako "Sportski žurnal" donosi vesti da je Aleksandar Pešić bliži dolasku od imenjaka Prijovića.

Napadač je u međuvremenu obavio razgovor sa čelnicima kluba i u narednim danima se očekuje konačna odluka. Ukoliko kaže "da", crveno-beli će odustati od Prijovića.

Inače, to bi bio povratak u Crvenu zvezdu fudbalera koji je poslednji angažman imao u Izraelu gde je nastupao za Makabi iz Tel Aviva.

Takođe, mladi napadač Nikola Krstović bi trebalo da ode na pozajmicu u redove novog superligaša, ekipu Kolubare.

Poslednja informacija koja se pojavila je ta da je dolazak Aleksandra Kolarova na "Marakanu" pod velikim znakom pitanja, jer oporavak od operacije kičme ne teče onako kako su se obe strane nadale.

- Od gotovog posla, međutim, došlo se do nove neizvesnosti, čak i prognoza da od zvučnog pojačanja za šampiona nema ništa - piše "Žurnal."

Ostaje da se vidi šta će biti od svega. Zvezda očigledno želi da napravi jak tim kako bi pokušala da se domogne grupne faze nekog evropskog takmičenja.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.