PIKSIJU OTKAZALI DOLAZAK TROJICA FUDBALERA: Poziv dobili najbolji strelac Superlige i mlada nada Partizana!
Foto: fss.rs

da vidimo šta mogu

PIKSIJU OTKAZALI DOLAZAK TROJICA FUDBALERA: Poziv dobili najbolji strelac Superlige i mlada nada Partizana!

Podsetimo da je Piski za pretstojeće utakmice poštedeo obaveza kapitena Dušana Tadića, kao i Nikolu Milenkovićam Sergeja Milinković Savića i Filipa Kostića

Objavljeno: 14:57h

Fudbalska reprezentacija Srbije će u Japanu odigrati sledeće dve utakmice ( Jamajka 7 jun, Japan 11 jun). Selektor Dragan Stojković Piksi je imao malih problema u sastavljanju tima jer zbog zdravsrtvenih problema učešće sa reprezentacijom su otkazali Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović.

Umesto njih naknadno su pozvani Milan Makarić i mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović.

Sve detalje oko razloga neigranja pomenutih fudbalera je pojasnio doktor reprezetacije Dejan Aleksandrić.

- Mitrović je pre tri nedelje pretrpeo povredu rotatora levog kuka, nije ni trenirao od tada. Lazović je imao problem sa zubnim implantom, koji je morao da bude saniran. Vlahović oseća hronične bolove u preponskoj regiji, a Živković je na pretposlednoj utakmici pretrpeo lakšu povredu kolena, ali i dalje oseća bolove sa unutrašnje strane.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Ovo će sa druge strane biti velika šansa za mlade fudbalere da se dokažu u dresu A selekcije Srbije i pokažu da li zaslužuju da budu pozvani i u kvalifikacionim mečevima na jesen.

Podsetimo da je Piski za pretstojeće utakmice poštedeo obaveza kapitena Dušana Tadića, kao i Nikolu Milenkovićam Sergeja Milinković Savića i Filipa Kostića.

Stoga su prliku dobili Dejan Joveljić, Aleksa Terzić, Sava Aranđeć Čustić i Marko Ilić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.