NOVO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE: Zvezda zove na slikanje sa DUPLOM KRUNOM na Marakani!
Foto: FK Crvena zvezda

jedinstvena prilika

NOVO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE: Zvezda zove na slikanje sa DUPLOM KRUNOM na Marakani!

Svi posetioci "Marakana ture" od danas mogu besplatno da se fotografišu sa trofejima Superlige Srbije i Kupa Srbije, osvojenim u nedavno završenoj sezoni

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda je na svom oficijelnom sajtu objavio još jedno u nizu iznenađenja za svoje navijače.

Naime, svi posetioci "Marakana ture" od danas mogu besplatno da se fotografišu sa trofejima Superlige Srbije i Kupa Srbije, osvojenim u nedavno završenoj sezoni. Uz doplatu, u okviru ove ture obilaska stadiona "Rajko Mitić", kao i Zvezdinog muzeja, biće dostupno i slikanje sa trofejem Kupa šampiona, ali i izrada profesionalnih fotografija.

Marakana
foto: Printscreen/Twitter/@crvenazvezdafk

Na sajtu šampiona Srbije se navodi:

"Svi zvezdaši koji se odluče za obilazak našeg stadiona biće u prilici da i sami osete kako je osvojiti duplu krunu. Marakana tura traje 45 minuta, tokom koje se obilazi muzej Crvene zvezde, gde možete videti sve trofeje koje je naš klub osvojio u dugoj istoriji. Posle obilaska muzeja odlazi se do spomenika prve Zvezdine zvezde i legende kluba Rajka Mitića. Posle toga se silazi do terena kroz zapadni tunel, gde ćete biti u prilici da izbliza vidite teren gde su mnogi velikani padali, a zatim se prolazi kroz glavni tunel ispod severne tribine. Takođe se posećuje Zvezda TV, a zatim se odlazi do medija centra gde će svi posetioci Marakane imati priliku da se fotografišu sa dresovima prvotimaca i biće u prilici da potpišu ,,Zvezdašku zakletvu”. Stadionska tura se završava u Red Star i Delije prodavnicama.

Cena stadionske ture iznosi:

- Odrasli 1000 dinara

- Deca do 18 godina 500 dinara

- Pravo na 20% popusta imaju članovi Crvene Zvezde, tako da je za njih cena Marakana ture 800 dinara. Svako ko nije član Zvezde, može da se učlani na licu mesta i tako ostvari popust i razne druge benefite. ,kao i grupe koje broje preko 20 posetilaca.

- Pravo na 5% na popust u Red Star šopu imaju oni koji kupe kartu za Marakanu turu.

- Takođe u mogućnosti ste da se fotografišete sa peharom Lige Šampiona, uz profesionalnog fotografa, a cena iznosi 300 dinara, dok su fotografije gotove za samo dva minuta."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.