RONALDOVA SUDBINA OTKRIVENA NA ULICI! Kristijanova supruga rekla gde Portugalac nastavlja karijeru (VIDEO)
Foto: AP/Luca Bruno

OMAKLO JOJ SE

RONALDOVA SUDBINA OTKRIVENA NA ULICI! Kristijanova supruga rekla gde Portugalac nastavlja karijeru (VIDEO)

Izgleda da se neće seliti

Objavljeno:

Supruga Kristijana Ronalda Heorhina Rodrigez je otkrila sudbinu svog muža na ulici kada je na pitanje jedne osobe da li će ostati Kristijano u Juventusu ona kratko i jasno odgovorila da hoće.

Ovu reć koji je Heorhina izgovorila je najbolja muzika za uši svih navijača Juventusa jer kako se sezona bližila kraju tako je sve izvesniji bio odlazak Ronalda iz redova "stare dame".

A neki su ga već i otpisali posle njegove izjave na kraju sezone.

- Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koje sam postavio po dolasku u Italiju. Osvojiti sve ovo u fudbalskoj zemlji koja je ispunjena dobrim igračima i jakim klubovima je velika stvar - rekao je Kristijano.

Klub iz Torina je pre nekoliko dana dobio novog starog trenera, jer je posle odlaska Pirla sa tog mest na klupu se vratio čovek koji je sa Juventusom beležio samo uspehe, Masimilijano Alegri.

Čim se krenulo da spominanjem da bi Ronaldo mogao van Torina, odamh su krenule špekulacije gde bi on mogao da nastavi karijeru. Neki su spominjali povratak u Mančester junajted, neki se ga dovodili u vezu sa PSŽ- om, ali kako je vreme odmicalo sve se više pričalo o njegovo povratku u matični klub Sporting iz Lisabona iz kojeg se i vinuo u zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.