LAPORTA VERUJE U OSTANAK MESIJA: Ponudićemo mu novi ugovor - DOBIĆE MNOGO VIŠE!
Foto: Printscreen/Twitter/@MirrorFootball

Svi čekao njegov odgovor

LAPORTA VERUJE U OSTANAK MESIJA: Ponudićemo mu novi ugovor - DOBIĆE MNOGO VIŠE!

Nema sumnje da bi svaki navijač giganta iz Katalonije voleo da fudbalskog mađioničara iz Rosarija gleda na "Kamp Nou" i u narednim godinama

Objavljeno:

Argentinac je prošle sezone želeo da napusti Katalonce. Na kraju je ostao na "Kamp Nou" - nije želeo da ide na sud, a ugovor mu ističe 30. juna.

- Biće novog ugovora za Mesija, ali još ništa nije gotovo. Umereni sam optimista da možemo da postignemo dogovor koji je u mogućnosti kluba, a prihvatljiv za igrača - rekao je Laporta na konferenciji za novinare.

Prvi čovek Barselone nije otkrio kakvu platu sprema Mesiju, ali je naveo da klub sprovodi internu reviziju finansija, pogođen pandemijom virusa korona.

- Leo sigurno zaslužuje više i mogao bi da zaradi više negde drugde, ali njegova je želja da Barselonu učini velikom. Siguran sam da ceni napor koji ulažemo i mislim da je uzbuđen zbog projekta koji gradimo. Pre svega želi da se oseća prijatno, cenjenim, pa onda i da pobedi. Kod njega se ne radi o novcu - kazao je Laporta.

Mesi je ikola Barselone. Sa ovim klubom je četiri puta osvajao Ligu šampiona i 10 puta Primeru.

Nema sumnje da bi svaki navijač giganta iz Katalonije voleo da fudbalskog mađioničara iz Rosarija gleda na "Kamp Nou" i u narednim godinama.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.