JUVENTUS NA ORIGINALAN NAČIN PREDSTAVIO ALEGRIJA: Samo najverniji navijači su uspeli da reše zagonetku!
Foto: EPA/Allesandro Di Marco

Svaka čast

JUVENTUS NA ORIGINALAN NAČIN PREDSTAVIO ALEGRIJA: Samo najverniji navijači su uspeli da reše zagonetku!

Ukupno je ekipu vodio u 271 utakmici. Ostvario je 191 pobedu, 43 nerešena rezultata i 37 poraza

Objavljeno:

Torinski Juventus na fenomenalan način je predstavio novog trenera.

Masimilijano Alegri ponovo će sesti na klupu torinskog velikana, koji je njegov povratak ozvaničio serijom zanimljivih poruka na društvenim mrežama.

Prvo su postavili mapu američke savezne države Minesote i to je bio prvi trag za sve koji dobro poznaju Juventus da je Alegri novi trener.

Trag međutim nema nikakve veze sa ovom državom već sa rečenicom koju je Alegri saopštio tokom prvog boravka na klupi "Stare dame".

On je 2018. godine govorio kako voli trke konja i govorio je o konju zvanom 'Minesota'.

- Voleo sam ići na trke konja sa dedom, čak i kada sam imao pet godina. Odlučio sam da se kladim na konja koji se zvao 'Minesota', a bukmejker mi je tada rekao: Pre ćeš voditi klub u Seriji A jednog dana ,nego što će Minesota pobediti u trci - otkrio je Alegri i zatim je dodao:

- Minesota je pobedila u toj trci, a ja sam sad trener Juventusa - istakao je Allegri.

Nakon mape Minesote Juventus je postavio i fotografiju odela na terenu, a to je fotografija Alegrijevog odela što ga je bacio tokom jedne utakmice Serije A protiv Karpija.

Alegri je sa Juventusom potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 28 miliona evra, a očekuje se da će ovaj stručnjak imati mnogo veću ulogu u kreiranju tima.

Od rukovodstva "Stare dame" dobiće slobodu da bira igrače koje želi dovesti i imaće ulogu kakvu imaju engleski menadžeri.

Sjajni stručnjak je na klupi Juventusa boravio od 2014. do 2019. godine. Osvojio je ukupno 11 trofeja u tom periodu, a igrao je i dva finala Lige šampiona.

Ukupno je ekipu vodio u 271 utakmici. Ostvario je 191 pobedu, 43 nerešena rezultata i 37 poraza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.