NIJE GOBELJIĆ PRVI SKINUO GAĆE: Bivši fudbaler Partizana uradio istu stvar pre 35 godina (FOTO)
Foto: Starsport©

neverovatno

NIJE GOBELJIĆ PRVI SKINUO GAĆE: Bivši fudbaler Partizana uradio istu stvar pre 35 godina (FOTO)

Na utakmici protiv Vardara

Objavljeno:

Juče je posle finala Kupa Srbije gde je Crvena zvezda posle izvođenja penala bila bolja od Partizana 0:0 (4:3), Marko Gobeljić je skinuo gaće pred Vladimirom Stojkovićem i time na sebe navukao salvu negativnih komentara.

Međutim ovakve nesportske poteze smo imali i u prošlosti, jer je 1986. fudbaler Partizana Vlado Čapljić uradio istu stvar pred Tonijem Savevskim.

To se deslio na utakmici Partizana i Vardara kada se Čapljić pokazao Savevskom smejući mu se pritom u lice. Mnogi reporteri su zabeležili ovaj skandalozni čin koji je napravio fudbaler. Takav potez je bio presedan u Jugoslaviji.

Dok je o ovom slučaju pisao zagrebački nedeljnik "Sprint" koji je objavio fotofgrafiju uz novinarski komentar novinara Ade Kožula

- Bilo bi preteško reći: ovo je slika i prilika našeg fudbala. Ali, ilustracija jednog jadnog stanja jeste. Vlado Čapljić svoju britkost pokazivao je od prvih koraka, međutim, to kao da mu nije bilo dosta – želeo je predstaviti i svoju muškost. Scene su snimljene na utakmici između Partizana i Vardara u Beogradu, a spretni fotoreporter Dušan Vranić pokazao je izuzetan smisao za snimanje detalja, minijatura … - pisalo je u listi "Sprint"

Iskreno se nadaomo da ovakvih scena više nećemo gledati na sportskim terenima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.