STOJKOVIĆ SE POSLE PORAZA IZVINJAVA NAVIJAČIMA: "Igrači i ceo stručni štab su zaslužili da pobedimo, teško mi je"!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

izgoreo sam u želji

STOJKOVIĆ SE POSLE PORAZA IZVINJAVA NAVIJAČIMA: "Igrači i ceo stručni štab su zaslužili da pobedimo, teško mi je"!

Oni su ovo zaslužili više nego ikad

Objavljeno: 07:17h

Kapiten Partizana Vladimir Stojković je dao svoje viđenje utakmice kao i svoje viđenje situacije kod izvođenja penala kada je imao incident sa fudbalerom Zvezde.

- Moj tim je zaslužio da podigne trofej! Prihvatam potpunu odgovornost jer sam obećao nešto, a nisam ispunio. Oni, igrači i ceo stručni štab, su zaslužili da pobedimo. Za sve ovo se izvinjavam svim Partizanovcima! Neizmerno mi je teško. Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da im ispunim i ostvarim sa timom, kad-tad nadoknaditi i vratiti! Ponavljam, toliko mi je teško jer sam izneverio trenera i saigrače u želji da podignemo trofej Kupa o kome sam sanjao zajedno sa njima, kao malo dete! U toj želji sam sagoreo! Oni su ovo zaslužili više nego ikad! Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih Grobara! -rekao je Stojković.

Partizan je izgubio novo finale i to opet posle izvođenja penala sa 4:3 i tako i drugu godinu zaredom nisu uspeli da osvoje makar jedan trofej.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.